Image of Stephanie March

Stephanie March

From Wikipedia, the free encyclopedia. Stephanie Caroline March (born July 23, 1974) is an American actress, best known for her portrayal of Alexandra Cabot on the television series Law & Order: Special Victims Unit. Description above from the Wikipedia article Stephanie March, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 23, 1974 в Dallas, Dallas County, Texas
Кино / ТВ Кредиты:
16
Впервые появился:
на series Завтра наступит сегодня 1996-09-28
Последний проект:
Кино Невинность 2014-09-05
Известный в фильмах
Poster of Изобретение лжи
Poster of Студия 30
Poster of Анатомия страсти
Poster of Закон и порядок. Специальный корпус
Фильмография
Кино Невинность Natalie Crawford 2014-09-05
Кино Why Stop Now? Trish 2012-08-17
Series Made in Jersey Natalie Minka 2012-09-28
Кино Изобретение лжи Blonde 2009-09-13
Кино Falling for Grace Kay Douglas 2006-03-31
Кино Джесси Стоун: Ночной визит Cissy Hathaway 2006-01-15
Series Conviction Alexandra Cabot 2006-03-03
Кино The Treatment Julia 2006-04-08
Series Студия 30 Unknown 2006-10-11
Series Анатомия страсти Unknown 2005-03-27
Кино Мистер и миссис Смит Julie - Associate #1 2005-06-07
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Глава государства Nikki 2003-01-01
Кино Death of a Salesman Miss Forsythe 2000-01-09
Series Закон и порядок. Специальный корпус Alexandra Cabot 1999-09-20
Series Завтра наступит сегодня Unknown 1996-09-28