Image of Rainn Wilson

Rainn Wilson

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Rainn Dietrich Wilson (born January 20, 1966) is an American actor and comedian. He is primarily known for his role as the egomaniacal Dwight Schrute on the American version of the television comedy The Office. He has also directed two episodes of The Office: the sixth season's "The Cover-Up" and the seventh season's "Classy Christmas". Description above from the Wikipedia article Rainn Wilson, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 20, 1966 в Seattle, Washington, USA
Кино / ТВ Кредиты:
45
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Кино Завивка 2017-12-15
Известный в фильмах
Poster of Монстры против пришельцев
Poster of Джуно
Poster of Офис
Poster of Гриффины
Фильмография
Кино Завивка Jim Dixon 2017-12-15
Кино Миссия: Неадекватна Agent Simons 2016-11-04
Кино Жуткий Castle 2015-01-31
Series Бэкстром Det. Lt. Backstrom 2015-01-22
Кино Мальчик William Colby 2015-08-14
Кино Кутис Wade 2014-10-10
Кино The Stream Narrator / Ernest Terry 2013-10-16
Кино Борьба за ваше право Church Goer 2011-04-22
Кино Threat Level Midnight: The Movie (A Michael Scott Joint) Samuel 2011-02-17
Кино Супер Frank Darbo 2010-09-09
Кино Хешер Paul Forney 2010-01-22
Кино Peep World Joel 2010-09-15
Кино Монстры против пришельцев Gallaxhar (voice) 2009-03-19
Кино Трансформеры: Месть падших College Professor 2009-06-19
Кино Монстры против Пришельцев: Нападение тыкв-мутантов Wicked Jack (voice) 2009-10-28
Кино Голый барабанщик Robert 'Fish' Fishman 2008-08-20
Кино Последняя Мимзи Вселенной Larry White 2007-02-09
Series Tim and Eric Awesome Show, Great Job! Bobby Stoan 2007-02-11
Кино Джуно Rollo 2007-12-05
Series VH1 Rock Honors Unknown 2006-05-31
Кино Моя супер-бывшая Vaughn Haige 2006-06-20
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Series Офис Dwight Schrute 2005-03-24
Кино Wheelmen Barny 2005-06-03
Кино Сахара Rudi Gunn 2005-04-06
Кино Baadasssss! Bill Harris 2004-01-20
Series Красавцы Unknown 2004-07-18
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Дом 1000 трупов Bill Hudley 2003-04-11
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series MDs John Doe 2002-09-25
Series Клиент всегда мертв Unknown 2001-06-03
Кино Любимцы Америки Dave O'Hanlon 2001-07-17
Кино Почти знаменит David Felton 2000-09-15
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Тёмный ангел Phil 2000-10-03
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Кино В поисках галактики Lahnk 1999-12-23
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Зачарованные Unknown 1998-10-07
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Сегодня Unknown 1952-01-14