Image of Tom Sturridge

Tom Sturridge

From Wikipedia, the free encyclopedia Thomas Sidney Jerome "Tom" Sturridge (born 21 December 1985) is an English actor best known for his work in Being Julia, Like Minds, and The Boat That Rocked. As of September 2010, he was filming a role in Walter Salles's highly anticipated film adaptation of Jack Kerouac's On the Road. Description above from the Wikipedia article Tom Sturridge, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 21, 1985 в London, England
Кино / ТВ Кредиты:
17
Впервые появился:
на movie Путешествия Гулливера 1996-02-04
Последний проект:
Кино Mary Shelley 2017-12-31
Известный в фильмах
Poster of Вдали от обезумевшей толпы
Poster of Эффи
Poster of Читая мысли
Poster of A Waste of Shame: The Mystery of Shakespeare and His Sonnets
Фильмография
Кино Песня за песней Tom 2017-03-17
Кино Mary Shelley Lord Byron 2017-12-31
Кино Вдали от обезумевшей толпы Sergeant Troy 2015-04-23
Кино Когда я был настоящим Tom 2015-10-08
Кино Эффи Everett Millais 2014-03-08
Кино На дороге Carlo Marx / Allen Ginsberg 2012-05-22
Series Пустая корона Henry VI 2012-06-30
Кино Junkhearts Danny 2011-11-04
Кино В ожидании вечности Will Donner 2010-02-10
Кино Pirate Radio Carl 2009-11-13
Кино Рок-волна Carl 2009-04-01
Кино Читая мысли Nigel Colbie 2006-08-10
Series ShakespeaRe-Told Unknown 2005-11-07
Кино A Waste of Shame: The Mystery of Shakespeare and His Sonnets William Herbert 2005-11-22
Кино Театр Roger Gosselyn 2004-09-03
Кино Ярмарка тщеславия Older Georgy Osborne 2004-09-01
Кино Путешествия Гулливера Tom Gulliver 1996-02-04