Image of Thomas Jane

Thomas Jane

Thomas Jane (born Thomas Elliott III; February 22, 1969) is an American actor, known for his roles in the 1999 film Deep Blue Sea, the 2001 TV movie 61*, the 2004 film The Punisher and the 2007 Stephen King adaptation The Mist. He currently stars in the HBO comedy-drama series Hung. Description above from the Wikipedia article Thomas Jane, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 22, 1969 в Baltimore, Maryland, USA
Кино / ТВ Кредиты:
52
Впервые появился:
на movie A Magnificent Death from a Shattered Hand
Последний проект:
Кино Хищник 2018-08-02
Известный в фильмах
Poster of Белая птица в метели
Poster of Я устал от тебя
Poster of Территория тьмы
Poster of Ночи в стиле буги
Фильмография
Кино A Magnificent Death from a Shattered Hand 2018
Кино Хищник 2018-08-02
Кино Hot Summer Nights 2017-03-13
Кино Тупик Carter 2016-01-04
Кино Сомния Mark 2016-04-07
Кино Крейсер Chuck Gwinn 2016-09-22
Кино Вуаль Jim Jacobs 2016-04-21
Кино Добро пожаловать в рай Roy 2015-01-16
Кино Гризли Beckett 2015-02-27
Series Пространство Detective Josephus Miller 2015-12-14
Кино Загнанные лошади Gabriel Heckum 2015-03-15
Series Восстание Техаса James Wykoff 2015-05-25
Кино Свяжись со мной Wolfie 2014-03-14
Кино Buttwhistle Brumisch 2014-04-25
Кино Белая птица в метели Detective Scieziesciez 2014-08-14
Кино Drive Hard Peter Roberts 2014-05-26
Кино Heavenly Sword Loki (voice) 2014-06-30
Кино Drew: The Man Behind the Poster Himself 2013-08-16
Кино Хроники ломбарда The Man 2013-07-12
Кино Лето. Одноклассники. Любовь Allen Williams 2012-02-10
Кино Каратель: Грязная стирка Frank Castle / The Punisher 2012-07-16
Кино Я устал от тебя Richard 2011-12-09
Кино DC Showcase: Jonah Hex Jonah Hex (voice) 2010-07-27
Кино Скотт Пилигрим против всех Vegan Police (uncredited) 2010-07-27
Кино Отправь их в ад, Мэлоун! Malone 2009-01-01
Кино Территория тьмы Dick 2009-10-05
Series Hung Ray Drecker 2009-06-28
Кино Киллер Wayne Colson 2008-11-13
Кино Хроники мутантов Maj. 'Mitch' Hunter 2008-08-07
Кино Мгла David Drayton 2007-11-21
Series Медиум Unknown 2005-01-03
Кино Каратель Frank Castle / The Punisher 2004-04-15
Кино Стандер Andre Stander 2003-01-01
Series Замедленное развитие Unknown 2003-11-02
Кино Ловец снов Dr. Henry Devlin 2003-03-21
Кино Милашка Peter Donahue 2002-04-12
Кино 61* Mickey Mantle 2001-04-28
Кино Соблазн Walter Downs/Billy/Mephisto 2001-08-03
Кино Eden Dov 2001-08-29
Кино Под подозрением Detective Felix Owens 2000-09-24
Кино Molly Sam 1999-10-22
Кино Глубокое синее море Carter Blake 1999-07-28
Кино Магнолия Young Jimmy Gator 1999-12-08
Кино Zack and Reba Sparky Stokes 1998-11-01
Кино Кровавый четверг Casey Wells 1998-09-25
Кино The Last Time I Committed Suicide Neal Cassady 1997-06-20
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Ночи в стиле буги Todd Parker 1997-09-11
Кино Без лица Burke Hicks 1997-06-27
Кино Ворон 2: Город ангелов Nemo 1996-08-29
Кино Немезида Billy 1992-12-26
Кино Баффи – истребительница вампиров Zeph 1992-07-24