Image of Ralph Ineson

Ralph Ineson

Ralph Michael Ineson (born 15 December 1969) is an English actor. He played Chris Finch on the BBC television programmeme The Office. He has a strong Yorkshire accent and is a supporter of Leeds United.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 15, 1969 в Leeds - West Yorkshire - England - UK
Кино / ТВ Кредиты:
37
Впервые появился:
на movie The Cinder Path 1994-04-17
Последний проект:
Кино Первому игроку приготовиться 2018-03-28
Известный в фильмах
Poster of Ведьма
Poster of Стражи Галактики
Poster of Case Sensitive
Poster of A Line in the Sand
Фильмография
Кино Первому игроку приготовиться Rick 2018-03-28
Кино Звёздные Войны: Последние джедаи Senior First Order Officer 2017-12-13
Кино Ведьма William 2016-02-19
Кино Белоснежка и Охотник 2 Barkeep 2016-04-06
Кино Kingsman: Секретная служба Policeman 2015-01-29
Кино New Worlds Stackpole 2014-03-01
Series Жертва DCI Mike Ward 2014-04-28
Кино Стражи Галактики Ravager Pilot 2014-07-30
Кино The Selfish Giant Johnny Jones 2013-05-16
Кино Ambassadors Captain Jones 2013-10-23
Кино Большие надежды Sergeant 2012-11-30
Кино Titanic Steward Hart 2012-03-21
Series Secret State Sgt. Wrigglesworth 2012-11-07
Series Case Sensitive Colin Sellars 2011-05-02
Кино Пожиратели Alarm Installer 2011-09-12
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 2 Amycus Carrow 2011-07-07
Кино Sex & Drugs & Rock & Roll The Sulphate Strangler 2010-01-08
Кино Робин Гуд Northerner 2010-05-12
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 1 Amycus Carrow 2010-10-17
Кино Еще один год Drill Worker 2010-11-05
Кино Есть там кто-нибудь? Mr. Kelly 2009-04-17
Кино Проклятый Юнайтед Journalist 2009-03-27
Кино Гарри Поттер и Принц-полукровка Amycus Carrow 2009-07-07
Кино Касс Sergeant Mullins 2008-01-08
Series Пригород в огне Jeremy Hazledine 2006-04-27
Кино The Only Boy for Me Lawrence 2006-09-06
Кино The Virgin Queen Dr. William Cowes 2005-11-13
Кино A Line in the Sand Det. Sgt. Bill Davies 2004-12-02
Кино Between the Sheets Mark Ainsley 2003-11-17
Series Офис Chris Finch 2001-07-09
Кино Из Ада Gordie 2001-10-19
Кино Bostock's Cup Clive Kennard 1999-06-24
Кино Shooting Fish Mr Ray 1997-08-22
Кино Первый рыцарь Ralf 1995-07-07
Кино The Cinder Path Arthur Benton 1994-04-17
Кино Shopping Dix 1994-12-06
Кино Syrup Skinhead 1994-05-01