Image of Christian Slater

Christian Slater

Christian Michael Leonard Slater (born August 18, 1969) is an American actor. He made his film debut with a small role in The Postman Always Rings Twice before playing a leading role in the 1985 film The Legend of Billie Jean. He then played a monk's apprentice alongside Sean Connery in The Name of the Rose before gaining recognition for his breakthrough role in the cult film Heathers. In the 1990s Slater featured in many big budget films including Robin Hood: Prince of Thieves, True Romance, Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles, Broken Arrow and Hard Rain. He was also featured in the cult film True Romance. Since 2000 Slater has combined work in the film business with television, including appearances in The West Wing and Alias. Slater was married to Ryan Haddon between 2000 and 2005; they had two children together. Slater has had widely publicized brushes with the law, including being sentenced to three months in jail for assault in 1997. Description above from the Wikipedia article Christian Slater, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 18, 1969 в New York City - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
112
Впервые появился:
на movie The Public
Последний проект:
Кино The Wife 2017-09-12
Известный в фильмах
Poster of Машина времени в джакузи 2
Poster of Неудержимый
Poster of Офис
Poster of Один в темноте
Фильмография
Кино The Public 2018
Кино The Wife 2017-09-12
Кино Аддеролловые дневники Hans Reiser 2016-04-15
Кино Машина времени в джакузи 2 Choozy Doozy Host 2015-02-20
Кино The Adderall Diaries None 2015-04-16
Series Мистер Робот Mr. Robot 2015-05-27
Кино Stan Lee's Mighty 7 Lazer Lord (voice) 2014-02-01
Кино Путь нечестивых Henry 2014-05-20
Кино Проси меня о чём угодно Paul Spooner 2014-04-19
Кино Неудержимый Marcus Baptiste 2013-01-31
Кино Власть убеждений Clyde 2013-02-15
Кино Белый лебедь Michael 2013-04-22
Кино Нимфоманка: Часть 1 Joe's Father 2013-12-25
Кино Нимфоманка: Часть 2 Joe's Father 2013-12-25
Кино В плену у космоса Col. Gerard Brauchman 2013-05-22
Кино Смерть со спецэффектами Skip Gibbs 2012-04-22
Кино Воспроизведение Frank Lyons 2012-03-09
Кино Семейные тайны Delgado 2012-04-24
Кино Наездник рассвета John 2012-05-29
Кино Код доступа «София» Robert 2012-08-01
Кино Солдаты удачи Craig Mackenzie 2012-06-07
Кино Hatfields and Mccoys: Bad Blood Governor Bramlette 2012-06-05
Кино Гринго Lieutenant West 2012-05-10
Кино Sacrifice Father Porter 2011-04-26
Series Breaking In Oz 2011-04-06
Кино Нет мужчин – нет проблем Gordon 2011-06-29
Кино Речные убийства Agent Vuckovitch 2011-06-30
Кино Пушки, телки и азарт John Smith 2011-11-14
Кино Ложь и Иллюзии Wes Wilson 2009-08-26
Series The Forgotten Alex Donovan 2009-09-22
Series Спецагент Арчер Slater 2009-09-16
Кино «Кадиллак» Долана Jimmy Dolan 2009-10-23
Кино Любовь и вымогательство Pollen 2008-01-15
Series My Own Worst Enemy Henry Spivey / Edward Albright 2008-10-13
Кино Игорь Dr. Schadenfreude's Igor (voice) 2008-09-19
Кино Он был тихоней Bob Maconel 2007-11-23
Кино Вихрь Ray / Matt Dobbs / Patrolman #2 2007-02-10
Кино The Ten Commandments Moses (voice) 2007-10-19
Кино Невидимка 2 Michael Griffin 2006-05-23
Кино Бобби Daryl Timmons 2006-09-05
Кино Crossing the Line Narrator 2006-10-16
Кино The Deal Tom Hanson 2005-06-17
Кино Один в темноте Edward Carnby 2005-01-28
Series The Sunday Night Project Unknown 2005-02-04
Series 8 out of 10 Cats Unknown 2005-06-03
Series Офис Unknown 2005-03-24
Кино Пастырь Daniel Clemens 2004-03-21
Кино Churchill: The Hollywood Years Winston Churchill 2004-12-03
Кино Охотник за головами Vincent Palmer 2004-12-21
Кино Охотники за разумом J.D. Reston 2004-05-07
Кино Masked and Anonymous Crew Guy #1 2003-08-08
Кино Dinosaur Planet Narrator 2003-12-14
Series Ант и Дек: Готовая еда субботним вечером Unknown 2002-06-08
Кино Тяжёлые деньги Taylor 2002-02-15
Кино Говорящие с ветром Sergeant Peter Henderson 2002-06-14
Series Топ Гир Unknown 2002-10-20
Series Приключения Джимми Нейтрона, мальчика-гения Unknown 2002-07-20
Кино 3000 миль до Грейслэнда Hanson 2001-02-23
Кино Who Is Cletis Tout? Trevor Allen Finch 2001-09-12
Series Шпионка Unknown 2001-09-30
Series Friday Night with Jonathan Ross Unknown 2001-11-02
Кино Образцовый самец Himself 2001-09-28
Кино The Contender Reginald Webster 2000-10-13
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Кино Saturday Night Live: The Best of Phil Hartman Himself 1998-01-01
Кино Ливень Tom 1998-01-16
Кино Очень дикие штучки Robert Boyd 1998-09-11
Кино Бэзил John Mannion 1998-07-22
Кино Остин Пауэрс: Человек-загадка международного масштаба Verticon Guard (uncredited) 1997-05-02
Кино Julian Po Julian Po 1997-09-05
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Bed of Roses Lewis Farrell 1996-01-26
Кино Сломанная стрела Capt. Riley Hale 1996-02-09
Кино Убийство первой степени James Stamphill 1995-01-20
Кино Catwalk Himself 1995-12-08
Кино Интервью с вампиром Daniel Malloy 1994-11-11
Кино Jimmy Hollywood William 1994-03-30
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Дикое сердце Adam 1993-02-12
Кино Настоящая любовь Clarence Worley 1993-09-09
Кино Каффс George Kuffs 1992-01-10
Кино Долина папоротников: Последний тропический лес Pips (voice) 1992-04-10
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Where the Day Takes You Social Worker (uncredited) 1992-09-11
Кино Робин Гуд: Принц воров Will Scarlett 1991-06-14
Кино Гангстеры Charlie 'Lucky' Luciano 1991-07-26
Кино Звёздный путь 6: Неоткрытая страна Excelsior Communications Officer 1991-12-05
Кино Сказки с темной стороны Andy (segment "Lot 249") 1990-05-03
Кино Прибавьте громкость Mark Hunter 1990-08-22
Кино Молодые Стрелки 2 Arkansas Dave Rudabaugh 1990-08-01
Кино Beyond the Stars Eric Michaels 1989-01-01
Кино Волшебник Nick Woods 1989-12-15
Кино Достигая невозможного Brian 1989-01-13
Кино Desperate for Love Cliff Petrie 1989-01-17
Кино Такер: Человек и его мечта Junior 1988-08-12
Кино Смертельное влечение J.D. 1988-10-01
Series Это утро Unknown 1988-10-03
Кино Twisted Mark Collins 1986-01-01
Кино Имя розы Adso of Melk 1986-09-24
Series Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Series Криминальная история Unknown 1986-09-18
Кино Легенда о Билли Джин Binx Davy 1985-07-19
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series MTV Video Music Awards Host - Himself 1984-09-14
Кино Living Proof: The Hank Williams, Jr. Story Walt Willey 1983-03-08
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Tales from the Darkside Unknown 1983-10-29
Кино Sherlock Holmes: The Strange Case of Alice Faulkner uncredited 1981-11-15
Series ABC Weekend Special Unknown 1977-09-10
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18