Image of Hugh Dancy

Hugh Dancy

From Wikipedia, the free encyclopedia Hugh Dancy (born 19 June 1975) is an English Emmy Award nominated actor and model. Description above from the Wikipedia article Hugh Dancy, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 19, 1975 в Stoke-on-Trent, Staffordshire, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
36
Впервые появился:
на series Kavanagh QC 1995-01-03
Последний проект:
Series Elizabeth I 2018
Известный в фильмах
Poster of Мой придурочный брат
Poster of Без истерики!
Poster of Основной инстинкт 2
Poster of Чёрный ястреб
Фильмография
Series Elizabeth I Robert Devereux, 2nd Earl of Essex 2018
Кино На пятьдесят оттенков темнее Dr. John Flynn 2017-02-08
Series Путь Cal Roberts 2016-03-30
Series Ночное шоу с Джимми Фэллоном Himself 2014-02-17
Кино Легенды страны Оз: Возвращение в Изумрудный Город Marshall Mallow (voice) 2013-06-13
Series Ганнибал Will Graham 2013-04-04
Кино Без истерики! Dr. Mortimer Granville 2011-06-06
Кино Мой придурочный брат Christian Smith 2011-08-26
Кино Марта, Марси Мэй, Марлен Ted 2011-10-21
Кино Coach Nick 2010-06-13
Series The Big C Lee Fallon 2010-08-16
Кино Шопоголик Luke Brandon 2009-02-05
Кино Адам Adam Raki 2009-07-29
Series The Tonight Show with Conan O'Brien Unknown 2009-06-01
Кино Дикая грация Sam Green 2007-05-18
Кино Кровь и шоколад Aiden 2007-01-26
Кино Вечер Buddy Wittenborn 2007-06-09
Кино The Jane Austen Book Club Grigg 2007-09-09
Кино Отстреливая собак Joe Connor 2006-03-08
Кино Основной инстинкт 2 Adam Towers 2006-03-29
Кино Elizabeth I Robert Devereux, Earl of Essex 2005-09-29
Кино Король Артур Galahad 2004-07-07
Кино Заколдованная Элла Prince "Char" Charmont 2004-04-09
Кино Интимный словарь John Truscott 2003-01-31
Кино Темп Jack Ganzer 2003-06-17
Series Daniel Deronda Daniel Deronda 2002-11-23
Кино Daniel Deronda Daniel Deronda 2002-11-24
Кино Мушкетеры D'Artagnan 2001-02-23
Кино David Copperfield David Copperfield 2001-12-25
Кино Чёрный ястреб Sfc. Kurt Schmid 2001-12-28
Кино Madame Bovary Leon 2000-06-02
Series Охотники за древностями Unknown 1999-09-25
Series Испытание и возмездие Unknown 1997-10-19
Series The New Adventures of Robin Hood Kyle 1997-01-13
Series Kavanagh QC Michael Woodley 1995-01-03
Series Dangerfield Charlie Paige 1995-01-27