Image of Keanu Reeves

Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves is a Canadian actor. Reeves is known for his roles in Bill & Ted's Excellent Adventure, Speed, Point Break, and The Matrix trilogy as Neo. He has collaborated with major directors such as Stephen Frears (in the 1988 period drama Dangerous Liaisons); Gus Van Sant (in the 1991 independent film My Own Private Idaho); and Bernardo Bertolucci (in the 1993 film Little Buddha). Referring to his 1991 film releases, The New York Times' critic, Janet Maslin, praised Reeves' versatility, saying that he "displays considerable discipline and range. He moves easily between the buttoned-down demeanor that suits a police procedural story and the loose-jointed manner of his comic roles." A repeated theme in roles he has portrayed is that of saving the world, including the characters of Ted Logan, Buddha, Neo, Johnny Mnemonic, John Constantine and Klaatu.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 2, 1964 в Beirut, Lebanon
Кино / ТВ Кредиты:
93
Впервые появился:
на movie Highlander
Последний проект:
Кино Плохая партия 2017-06-23
Известный в фильмах
Poster of Неоновый демон
Poster of The Matrix
Poster of Матрица
Poster of Безумное телевидение
Фильмография
Кино Highlander 2018
Кино Плохая партия The Dream 2017-06-23
Кино Джон Уик 2 John Wick 2017-02-08
Кино Дочь Бога Detective Scott Galban 2016-01-22
Кино Киану Keanu (voice) 2016-04-21
Кино Неоновый демон Hank 2016-06-08
Кино Только правда Richard Ramsey 2016-03-25
Кино Кто там? Evan Webber 2015-06-26
Кино Глубокая паутина Narration 2015-03-15
Кино Джон Уик John Wick 2014-10-22
Кино Мастер тай-цзи Donaka Mark 2013-07-04
Кино 47 ронинов Kai 2013-12-06
Кино Sunset Strip Himself 2012-03-16
Кино Трое в Нью-Йорке John 2012-07-11
Кино Бок о бок Himself 2012-08-19
Кино Криминальная фишка от Генри Henry Torne 2010-01-14
Кино Частная жизнь Пиппы Ли Chris Nadeau 2009-07-07
Кино Короли улиц Detective Tom Ludlow 2008-04-10
Series Easy to Assemble Vorste Feirron 2008-09-22
Кино День, когда Земля остановилась Klaatu 2008-12-10
Кино Помутнение Fred/Bob Arctor 2006-05-25
Кино The Great Warming Narrator 2006-11-03
Кино Дом у озера Alex Wyler 2006-06-16
Series Шоу «Один» Unknown 2006-08-14
Series Unscripted Unknown 2005-01-09
Кино Константин: Повелитель тьмы John Constantine 2005-02-08
Кино Thumbsucker Perry 2005-01-23
Кино The Matrix Reloaded Revisited Neo 2004-12-07
Кино The Matrix Revolutions Revisited Neo 2004-12-07
Кино The Matrix Recalibrated Himself 2004-04-06
Кино Аниматрица Thomas "Neo" Anderson (Voice) 2003-05-09
Кино Матрица: Перезагрузка Thomas "Neo" Anderson 2003-05-15
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Кино Матрица: Революция Thomas "Neo" Anderson 2003-11-05
Кино Kid's Story Neo 2003-06-02
Кино Любовь по правилам и без Julian Mercer 2003-12-12
Кино Сладкий ноябрь Nelson 2001-02-16
Кино Возвращаясь к матрице Himself / Neo 2001-11-19
Кино Хардбол Conor O'Neill 2001-09-14
Кино Дар Donnie Barksdale 2000-12-22
Кино Дублеры Shane Falco 2000-08-07
Кино Наблюдатель David Allen Griffin 2000-09-08
Кино Матрица Thomas "Neo" Anderson 1999-03-30
Кино Me and Will Dogstar / Himself 1999-07-10
Кино The Matrix Neo 1999-03-31
Кино Making The Matrix Himself 1999-09-01
Кино The Last Time I Committed Suicide Harry 1997-06-20
Кино Адвокат дьявола Kevin Lomax 1997-10-17
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Цепная реакция Eddie Kasalivich 1996-08-02
Кино Чувствуя Миннесоту Jjaks Clayton 1996-09-13
Кино Джонни Мнемоник Johnny Mnemonic 1995-05-26
Кино Прогулка в облаках Paul Sutton 1995-08-11
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Series HBO First Look Himself 1994-03-01
Кино Even Cowgirls Get the Blues Julian Gitche 1994-05-13
Кино Скорость Jack Traven 1994-06-09
Кино Много шума из ничего Don Juan 1993-05-07
Кино Уроды Ortiz the Dog Boy 1993-09-11
Кино Маленький Будда Siddharta 1993-12-01
Кино Дракула Jonathan Harker 1992-11-13
Кино Blood Lines: Dracula - The Man. The Myth. The Movies. Himself 1992-01-01
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино На гребне волны FBI Special Agent John 'Johnny' Utah 1991-07-12
Кино Новые приключения Билла и Теда Ted Logan 1991-07-19
Кино Мой личный штат Айдахо Scott Favor 1991-10-17
Кино Tune in Tomorrow... Martin Loader 1990-01-01
Кино I Love You to Death Marlon James 1990-04-06
Series Bill & Ted's Excellent Adventures Ted Logan 1990-09-15
Кино Родители Tod Higgins 1989-07-31
Кино Невероятные приключения Билла и Теда Ted Logan 1989-02-17
Кино Опасные связи Le Chevalier Raphael Danceny 1988-12-16
Кино The Prince of Pennsylvania Rupert Marshetta 1988-01-01
Кино Прошлой ночью Winston Connelly 1988-04-15
Кино Permanent Record Chris Townsend 1988-04-22
Series The Tracey Ullman Show Jesse Walker 1987-04-05
Series Trying Times Joey 1987-10-18
Кино Babes In Toyland Jack Fenton / Jack-be-Nimble 1987-12-17
Кино Act of Vengeance Buddy Martin (as Keannu Reeves) 1986-04-20
Кино Youngblood Heaver 1986-01-31
Кино Young Again Michael Riley 1986-05-11
Кино Flying Tommy 1986-05-14
Кино Under the Influence Eddie Talbot 1986-09-28
Кино На берегу реки Matt 1986-08-27
Кино Братство справедливости Derek 1986-05-18
Series Comedy Factory Crackers 1985-06-28
Series Ночная жара Thug #1 1985-01-31
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Hangin' In Teen Client 1981-01-07
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Сегодня Unknown 1952-01-14