Image of Jon Heder

Jon Heder

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Jonathan Joseph "Jon" Heder (born October 26, 1977) is an American screenwriter, actor, and filmmaker. His feature film debut came in 2004 as the title character of the comedy film Napoleon Dynamite. He has also acted in the films The Benchwarmers, School for Scoundrels, Blades of Glory, Mama's Boy, and When in Rome, and provided voice talents in the animated films Monster House and Surf's Up. Description above from the Wikipedia article Jon Heder, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 26, 1977 в Fort Collins, Colorado, USA
Кино / ТВ Кредиты:
41
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Кино The Tiger Hunter 2017-09-22
Известный в фильмах
Poster of Réalité
Poster of Napoleon Dynamite
Poster of Кунг-фу Кролик
Poster of Школа негодяев
Фильмография
Кино The Tiger Hunter Alex 2017-09-22
Series FCU: Fact Checkers Unit Jon 2016
Кино Ghost Team Louis 2016-07-21
Кино Уолт до Микки Roy Disney 2015-04-03
Кино A Mouse Tale Sir Jonas (voice) 2015-02-10
Кино Weepah Way For Now Ernie 2015-06-16
Series Pickle & Peanut Pickle 2015-09-02
Кино Christmas Eve James 2015-12-04
Series Звёздная принцесса и силы зла Oskar 2015-09-14
Кино Réalité Dennis 2014-08-28
Кино A Monsterous Holiday Frankenstein 2013-10-15
Кино Пингвиненок Пороро: Большие гонки Mango 2013-11-17
Series Napoleon Dynamite Napoleon Dynamite 2012-01-15
Кино For Ellen Fred Butler 2012-02-12
Series TableTop Himself 2012-04-02
Кино Кунг-фу Кролик Fu (voice) 2011-01-01
Кино Однажды в Риме Lance 2010-01-29
Series Проснуться мертвым Drex 2009-10-05
Кино Woke Up Dead Drex Greene 2009-01-01
Кино Лови волну! Chicken Joe 2007-06-08
Кино Лезвия славы: Звездуны на льду Jimmy MacElroy 2007-03-30
Кино Бегущий МакАллистер Orlie 2007-09-13
Кино Mama's Boy Jeffrey Mannus 2007-12-14
Кино Скамейка Запасных Clark 2006-04-07
Кино Дом монстр Reginald 'Skull' Skulinski (voice) 2006-07-21
Кино Школа негодяев Roger 2006-09-29
Кино Между небом и землёй Darryl 2005-09-16
Series The Showbiz Show with David Spade Unknown 2005-09-17
Series Меня зовут Эрл Unknown 2005-09-20
Series Best Week Ever Unknown 2004-01-23
Кино Наполеон Динамит Napoleon Dynamite 2004-06-11
Кино Peluca Seth 2003-01-20
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Сегодня Unknown 1952-01-14