Image of Alicia Witt

Alicia Witt

Alicia Roanne Witt (born August 21, 1975) is an American film, stage, television actress and singer. Description above from the Wikipedia article Alicia Witt, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 21, 1975 в Worcester, Massachusetts, USA
Кино / ТВ Кредиты:
51
Впервые появился:
на movie Дюна 1984-12-14
Последний проект:
Кино The Bronx Bull 2016-06-13
Известный в фильмах
Poster of Рождество Мэдеи
Poster of Менталист
Poster of 100 проблем и девушка
Poster of Hotel Room
Фильмография
Кино The Bronx Bull Denise Baker 2016-06-13
Series Королевство Melanie 2014-10-08
Кино Away From Here Lily 2014-05-17
Кино Christmas at Cartwright's Nicky 2014-12-07
Кино Wiener Dog Nationals Melanie West 2013-04-27
Кино Playdate Grace 2013-03-02
Кино I Do Mya Edwards 2013-05-31
Кино Рождество Мэдеи Amber 2013-12-13
Кино A Snow Globe Christmas Meg 2013-12-14
Кино Пасадина Nina 2013-11-15
Кино A Very Merry Mix-Up Alice 2013-11-10
Кино Нарушая правила D.A. Roslyn Wohl 2012-03-09
Кино Ковбойши и ангелы Elaine 2012-05-25
Кино Joint Body Michelle Page 2011-01-01
Кино The Flight of the Swan Maria 2011-03-15
Кино Peep World Amy 2010-09-15
Кино Backyard Wedding Kim Tyler 2010-10-04
Series Менталист Rosalind Harker 2008-09-23
Кино Nora Roberts' Blue Smoke Reena Hale 2007-02-12
Кино 88 минут Kim Cummings 2007-02-14
Series Огни ночной пятницы Cheryl 2006-10-03
Кино Последний отпуск Ms. Buns 2006-01-13
Series Dark Kingdom: The Dragon King 2006-03-27
Кино Видимость гнева Hadley Wolfmeyer 2005-01-23
Кино Кольцо Нибелунгов Kriemhild 2004-11-19
Series 2,5 человека Unknown 2003-09-22
Кино Любовь с уведомлением June Carver 2002-12-19
Кино American Girl Barbie 2002-02-10
Кино Ten Tiny Love Stories 2002-01-01
Series Сумеречная зона Unknown 2002-09-18
Series Закон и порядок. Преступное намерение Detective Nola Falacci 2001-09-30
Кино Ванильное небо Libby 2001-12-10
Кино 100 проблем и девушка Claire Goldstein 2000-05-01
Кино Ген 13 Caitlin Fairchild (voice) 2000-10-30
Кино Безумный Сесил Б. Cherish 2000-05-17
Series Клан Сопрано Unknown 1999-01-10
Кино Passion's Way 1999-07-25
Кино Городские легенды Natalie Simon 1998-09-25
Кино Bongwater Serena 1997-01-01
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Citizen Ruth Cheryl Stoney 1996-12-13
Series Cybill Zoey Woodbine 1995-01-02
Кино Mr. Holland's Opus Gertrude Lang 1995-12-29
Кино Четыре комнаты Kiva 1995-12-09
Кино Fun Bonnie 1994-01-01
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Bodies, Rest & Motion Elizabeth 1993-01-10
Кино Hotel Room 1993-04-01
Series Твин Пикс Unknown 1990-04-08
Кино Дюна Alia 1984-12-14