Image of Alice Braga

Alice Braga

Alice Braga Moraes (born April 15, 1983) is a Brazilian actress. She has appeared in several films in her native Brazil, most notably as Angélica in 2002's highly acclaimed City of God and as Karina in 2005's Lower City. She has also starred in the Hollywood movies I Am Legend (2007), Repo Men and Predators (both 2010). Description above from the Wikipedia article Alice Braga, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 15, 1983 в São Paulo, Brazil
Кино / ТВ Кредиты:
30
Впервые появился:
на movie Inexistente
Последний проект:
Series As Brasileiras 2018
Известный в фильмах
Poster of Убей меня трижды
Poster of Обряд
Poster of Хищники
Poster of Journey to the End of the Night
Фильмография
Кино Inexistente 2018
Series As Brasileiras 2018
Кино Хижина Sophia 2017-03-03
Series As Brasileiras Unknown 2016
Кино Entre Idas e Vindas Sandra 2016-07-21
Кино Entre Idas e Vindas Sandra 2016-07-21
Кино Дуэль Marisol 2016-06-24
Кино Muitos Homens Num Só Eva 2015-06-25
Кино Убей меня трижды Alice Taylor 2015-04-10
Кино Хозяин джунглей Vania 2014-05-14
Кино Latitudes Olivia 2014-02-28
Кино Элизиум: Рай не на Земле Frey 2013-08-07
Кино Cidade de Deus: 10 Anos Depois 2013-10-05
Кино Os Amigos 2013-08-21
Кино На дороге Terry / Bea Franco 2012-05-22
Кино Futuro do Pretérito: Tropicalismo Now! Lindonéia 2012-11-16
Кино Обряд Angeline 2011-01-28
Кино Хищники Isabelle 2010-07-03
Кино Потрошители Beth 2010-04-01
Кино Переправа Mireya Sanchez 2009-02-27
Кино Слепота Woman with dark glasses 2008-05-14
Кино Красный пояс Sondra Terry 2008-04-07
Кино A Via Láctea Júlia 2007-11-02
Кино Я – легенда Anna Montez 2007-12-14
Кино O Cheiro do Ralo Garçonete Dois 2006-09-27
Кино Journey to the End of the Night Monique 2006-04-21
Кино Sólo Dios sabe Dolores 2006-01-20
Кино Нижний город Karinna 2005-05-16
Кино Город бога Angélica 2002-02-05
Series Film 2013 Unknown 1971-11-16