Image of Cheryl Hines

Cheryl Hines

​From Wikipedia, the free encyclopedia Cheryl Hines (born September 21, 1965, height 5' 5" (1,65 m)) is an American actress and television director, best known for her role as Larry David's wife Cheryl on HBO's Curb Your Enthusiasm. In 2009 she made her directorial debut at the Tribeca Film Festival with Serious Moonlight. Description above from the Wikipedia article Cheryl Hines, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 21, 1965 в Miami Beach - Florida - USA
Кино / ТВ Кредиты:
46
Впервые появился:
на series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли 1983-04-04
Последний проект:
Кино Уилсон 2017-03-24
Известный в фильмах
Poster of Голая правда
Poster of Мартышки в космосе
Poster of Клиника
Poster of Друзья
Фильмография
Кино Уилсон Polly 2017-03-24
Кино Девять жизней Madison Camden 2016-08-03
Кино Френни Mia 2015-04-17
Кино Christmas Eve Dawn 2015-12-04
Кино Думай как мужчина 2 Andrea 2014-06-20
Кино Если твоя девушка – зомби Judy Orfman 2014-08-15
Кино Пасадина Deborah 2013-11-15
Кино A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! Wanda 2011-07-09
Series Пригород Dallas Royce 2011-09-28
Кино Мартышки в космосе: Ответный удар Luna (voice) 2010-05-26
Кино The Legend of Secret Pass Nitika 2010-12-05
Series In the Motherhood Jane 2009-03-26
Кино Голая правда Georgia 2009-07-24
Кино Временно беременна Lisa DePardo 2009-07-19
Кино Барт снял номер в гостинице Beth Stein 2008-04-25
Кино Мартышки в космосе Luna (voice) 2008-07-17
Кино Henry Poole Is Here Meg 2008-08-15
Series Pro-Am Poker Equalizer 2007-02-07
Кино Штука Lainie Schwartzman 2007-06-07
Кино Официантка Becky 2007-05-25
Кино Keeping Up with the Steins Casey Nudelman 2006-05-12
Series Ханна Монтана Unknown 2006-03-24
Кино Дурдом на колесах Jamie Munro 2006-04-28
Series Talkshow with Spike Feresten Unknown 2006-09-16
Кино Bickford Shmeckler's Cool Ideas Professor Adams 2006-06-02
Series Братья и сёстры Buffy McCreary 2006-09-24
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Кино Cake Roxanne 2005-05-12
Кино Our Very Own Sally Crowder 2005-01-01
Кино Сумасшедшие гонки Sally 2005-06-22
Кино А вот и Полли Catering Manager 2004-01-16
Series Father of the Pride 2004-08-31
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Wanda at Large Unknown 2003-03-26
Series Рино 911 Unknown 2003-07-23
Series The New Tom Green Show Unknown 2003-06-23
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Клиника Unknown 2001-10-02
Series Умерь свой энтузиазм Cheryl David 2000-10-15
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Все любят Рэймонда Unknown 1996-09-13
Series The Wayans Bros. Unknown 1995-01-11
Series Друзья Woman #2 1994-09-22
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04