Image of Shaun White

Shaun White

From Wikipedia, the free encyclopedia. Shaun Roger White (born September 3, 1986) is an American professional snowboarder and skateboarder. He is a two-time Olympic gold medalist. He rides regular stance, twelve and negative three degrees on his board. Description above from the Wikipedia article Shaun White, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 3, 1986 в San Diego, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
21
Впервые появился:
на series Ночное шоу с Джейем Лено 1992-05-25
Последний проект:
Кино Драйвер на ночь 2014-10-14
Известный в фильмах
Poster of Драйвер на ночь
Poster of Project X Shaun White
Poster of Escramble
Poster of Stand & Deliver
Фильмография
Кино Драйвер на ночь Cameo #3 2014-10-14
Series Ночное шоу с Джимми Фэллоном Himself 2014-02-17
Кино Хроника падения Himself 2013-06-10
Кино Смурфики 2 Clueless Smurf (voice) 2013-07-30
Кино Секс по дружбе Himself 2011-07-21
Кино Project X Shaun White Himself 2010-01-28
Кино I Ride Park City Himself 2008-08-20
Кино Picture This Himself 2007-10-23
Кино Escramble Himself 2006-01-01
Кино For Right Or Wrong Himself 2006-01-01
Кино The Community Project Himself 2005-09-07
Кино Первый спуск Himself 2005-12-02
Кино Tony Hawk's Secret Skatepark Tour Himself 2004-06-08
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Кино Shakedown Himself 2003-12-01
Кино Adio: One Step Beyond 2002-01-01
Кино Pulse 2002-12-07
Кино Stand & Deliver 2001-12-06
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25