Image of Sandra Oh

Sandra Oh

From Wikipedia, the free encyclopedia. Sandra Oh (born July 20, 1971) is a Canadian actress. She is primarily known for portraying the role of Dr. Cristina Yang on ABC's Grey's Anatomy, for which she has won a Golden Globe and Screen Actors Guild award. She also played notable roles in the feature films Under the Tuscan Sun and Sideways, and had a supporting role on the HBO original series Arli$$.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 20, 1971 в Nepean - Ontario - Canada
Кино / ТВ Кредиты:
51
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Золотой глобус» 1944-01-20
Последний проект:
Кино Catfight 2017-03-03
Известный в фильмах
Poster of Тэмми
Poster of Анатомия страсти
Poster of На обочине
Poster of Клиент всегда мёртв
Фильмография
Кино Catfight Veronica 2017-03-03
Кино Тэмми Susan 2014-07-02
Кино Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey Gal 2000 (voice) 2012-12-02
Series Michael: Tuesdays and Thursdays 2011-09-14
Кино Рамона и Бизус Mrs. Meacham 2010-07-23
Кино Кроличья нора Gabby 2010-12-16
Кино Thorne: Scaredycat Sarah Chen 2010-10-01
Кино ЗащитнеГ Dr. Park 2009-09-12
Кино The People Speak Herself 2009-12-13
Кино Слепота Minister of Health 2008-05-14
Кино Ночной слушатель Anna 2006-02-12
Кино На ваш суд Marketing Person 2006-11-22
Series American Dragon: Jake Long Unknown 2005-01-21
Кино Леденец Judy Tokuda 2005-01-14
Series Анатомия страсти Dr. Cristina Yang 2005-03-27
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Кино Break a Leg Young Turk 2005-04-21
Кино 3 Needles Mary the Nun 2005-09-09
Кино Простите, ненавистники Phyllis 2005-09-10
Кино Cake Lulu 2005-05-12
Кино Wilby Wonderful Carol French 2004-09-13
Кино На обочине Stephanie 2004-10-22
Кино Мулан 2 Ting Ting 2004-11-03
Кино Rick Michelle 2003-01-01
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Odd Job Jack Vanessa 2003-03-05
Кино Под солнцем Тосканы Patti 2003-04-30
Кино Большой толстый лгун Ms. Phyllis Caldwell 2002-02-08
Кино Во всей красе Fourth Fired Employee 2002-08-02
Кино Long Life, Happiness and Prosperity Kim Ho Lum 2002-09-07
Series Клиент всегда мёртв Unknown 2001-06-03
Кино Как стать принцессой Vice Principal Gupta 2001-08-03
Кино Танцы в «Голубой игуане» Jasmine 2001-10-10
Series The Proud Family Unknown 2001-09-15
Кино Пробуждая мертвецов Kim 2000-03-23
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Кино Guinevere Cindy 1999-09-12
Series Popular Unknown 1999-09-29
Кино Вечная полночь Friend 1998-09-12
Кино Красная скрипка Madame Ming (Montréal) 1998-09-10
Кино Last Night Sandra 1998-10-23
Кино Мистер Бин 1997-07-03
Series Арлисс Rita Wu 1996-08-10
Series If Not for You Unknown 1995-09-18
Кино Cagney & Lacey: The View Through the Glass Ceiling Officer Angela Lum 1995-10-25
Series Lonesome Dove: The Outlaw Years Unknown 1995-09-21
Кино Double Happiness Jade Li 1994-09-07
Series Кунг-фу: Возрождение легенды Unknown 1993-01-27
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Denim Blues Gwen 1989-03-09
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20