Image of Aaron Paul

Aaron Paul

Aaron Paul Sturtevant (born August 27, 1979) is an American actor. He is best known for his critically acclaimed role as Jesse Pinkman in the hit AMC series Breaking Bad (2008–13). For his portrayal of Jesse Pinkman, he won the Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Drama Series in 2010 and 2012, making him one of five actors to win this award more than once. He also won the Saturn Award for Best Supporting Actor on Television in 2010, 2012, and 2014, making him the only actor to win this award three times. Description above from the Wikipedia article Aaron Paul, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 27, 1979 в Emmett, Idaho, U.S.
Кино / ТВ Кредиты:
54
Впервые появился:
на series The Emmy Awards 1949-01-25
Последний проект:
Кино Найди меня, если сможешь 2016-11-11
Известный в фильмах
Poster of Need for Speed: Жажда скорости
Poster of Во все тяжкие
Poster of Говорящая с призраками
Poster of Мыслить как преступник
Фильмография
Кино Найди меня, если сможешь David 2016-11-11
Кино Три девятки Gabe Welch 2016-02-19
Series Путь Eddie Cleary 2016-03-30
Кино Девятая жизнь Луи Дракса Peter Drax 2016-09-01
Кино Полтора шпиона Phil 2016-06-15
Кино Единство Himself - Narrator (voice) 2015-08-12
Кино Unity Narrator 2015-08-12
Кино Отцы и дочери Cameron 2015-10-01
Кино Всевидящее око Steve Watts 2015-09-11
Кино Долгое падение J.J. Maguire 2014-03-20
Кино Хулиган Hollis Wilson 2014-06-13
Кино Need for Speed: Жажда скорости Tobey Marshall 2014-03-13
Кино Расшифровка Энни Паркер Paul 2014-05-02
Кино Lennon or McCartney Himself (archive footage) 2014-12-12
Кино Исход: Цари и боги Joshua 2014-12-03
Series Конь БоДжек Todd Chavez 2014-08-22
Кино David Blaine: Real or Magic Himself 2013-11-18
Кино No Half Measures: Creating the Final Season of Breaking Bad Himself 2013-11-26
Кино Робоцып: Специальный выпуск DC Comics Mister Banjo / Glenn (voice) 2012-09-09
Кино В хлам Charlie Hannah 2012-09-12
Кино Wreckage Rick 2010-01-01
Кино Weird: The Al Yankovic Story "Weird" Al Yankovic 2010-03-22
Кино Последний дом слева Francis 2009-03-13
Series Breaking Bad Jesse Pinkman 2008-01-20
Series Во все тяжкие Jesse Pinkman 2008-01-19
Кино Daydreamer Clinton Roark 2007-01-01
Series Большая любовь Unknown 2006-03-12
Кино Миссия невыполнима 3 Rick 2006-05-03
Кино Choking Man Jerry 2006-04-01
Series Point Pleasant Unknown 2005-01-19
Series Кости Unknown 2005-09-12
Кино Bad Girls from Valley High Jonathan Wharton 2005-07-17
Series Sleeper Cell Teen #1 2005-12-04
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Series Вероника Марс Unknown 2004-09-22
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Threat Matrix Unknown 2003-09-18
Series Joan of Arcadia Unknown 2003-09-26
Кино Wasted Owen 2002-03-17
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Женская бригада Unknown 2001-01-07
Series The Guardian Unknown 2001-09-25
Кино Планета Ка-Пэкс Michael Powell - Age 21 2001-10-22
Кино Помогите! Я рыба Chuck 2000-10-06
Кино Whatever It Takes Floyd 2000-03-31
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Будь собой Unknown 1999-09-08
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Series Мелроуз Плэйс Unknown 1992-07-08
Series Беверли-Хиллз 90210 Unknown 1990-10-04
Series The Emmy Awards Unknown 1949-01-25