Image of Ed O'Neill

Ed O'Neill

From Wikipedia, the free encyclopedia. Edward "Ed" O'Neill, Jr. (born April 12, 1946) is an American actor. He is best known for his role as the main character Al Bundy, on the Fox Network sitcom Married... with Children, for which he was nominated for two Golden Globes. He can currently be seen on the ABC sitcom Modern Family in the role of Jay Pritchett. Description above from the Wikipedia article Ed O'Neill, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 12, 1946 в Youngstown, Ohio, U.S.
Кино / ТВ Кредиты:
48
Впервые появился:
на series Другой мир 1964-05-04
Последний проект:
Кино В поисках Дори 2016-06-16
Известный в фильмах
Poster of Ральф
Poster of Американская семейка
Poster of Отряд «Антитеррор»
Poster of Западное крыло
Фильмография
Кино В поисках Дори Hank (voice) 2016-06-16
Кино Антураж Ed O'Neill 2015-06-03
Кино Traficant: The Congressman of Crimetown Himself 2015-11-01
Кино Милиус Himself 2013-03-09
Кино Добрый сын Himself 2013-08-09
Кино Пингвины Мадагаскара - Операция Антарктика Orson (voice) 2012-01-16
Кино Ральф Mr. Litwak (voice) 2012-11-01
Кино I Am Bruce Lee Himself 2012-02-09
Series Kick Buttowski: Suburban Daredevil Grandpa 2010-02-13
Кино Lost Masterpieces of Pornography Chief Justice 2010-06-02
Series Американская семейка Jay Pritchett 2009-09-23
Series John from Cincinnati Bill Jacks 2007-06-10
Series Отряд «Антитеррор» Unknown 2006-03-07
Series Twenty Good Years Unknown 2006-10-11
Кино Спартанец Burch 2004-03-12
Series Прочная сеть 2003-02-01
Series 8 Simple Rules Unknown 2002-09-17
Series Big Apple Det. Michael Mooney 2001-03-01
Кино Счастливые номера Dick Simmons 2000-10-27
Кино Десятое королевство Relish the Troll King 2000-02-25
Series Десятое королевство Relish the Troll King 2000-02-27
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Кино Власть страха Detective Paulie Sellitto 1999-11-04
Кино Prefontaine Bill Dellinger 1997-01-24
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Blue Chips Ed 1994-02-18
Кино Маленькие гиганты Kevin O'Shea 1994-10-14
Кино Мир Уэйна Glen 1992-02-14
Series Top of the Heap Unknown 1991-04-07
Кино Он сведет меня с ума Dutch Dooley 1991-07-19
Series В ярких красках Unknown 1990-04-15
Кино Приключения Форда Ферлейна Lt. Amos 1990-07-11
Кино Sibling Rivalry Wilbur Meany 1990-10-26
Кино Дезорганизованная преступность George Denver 1989-04-14
Кино К-9 Brannigan 1989-04-28
Series Midnight Caller Hank 1988-10-25
Кино Right to Die 1987-08-12
Series Женаты и с детьми Al Bundy 1987-04-05
Кино Popeye Doyle Popeye Doyle 1986-01-01
Кино A Winner Never Quits Whitey Wyshner 1986-04-13
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series Спенсер Unknown 1985-09-20
Series Полиция Майами: Отдел нравов Arthur Lawson / Artie Rollins 1984-09-16
Series Вечер с Дэвидом Леттерманом Unknown 1982-02-01
Кино Разыскивающий Det. Schreiber 1980-09-23
Кино Псы войны Terry 1980-12-17
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Другой мир Lenny 1964-05-04