Image of Zachary Knighton

Zachary Knighton

From Wikipedia, the free encyclopedia Zachary Andrew Knighton (born October 25, 1978) is an American actor who currently stars as Dave Rose on the ABC comedy series Happy Endings. Prior to that, he co-starred as Dr. Bryce Varley on ABC's science fiction series FlashForward from 2009–2010. Description above from the Wikipedia article Zachary Knighton, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 25, 1978 в Virginia, USA
Кино / ТВ Кредиты:
23
Впервые появился:
на series Закон и порядок. Специальный корпус 1999-09-20
Последний проект:
Кино Little Bitches 2017-11-18
Известный в фильмах
Poster of Believe Me
Poster of Вспомни, что будет
Poster of Related
Poster of Закон и порядок. Специальный корпус
Фильмография
Series Roman's Empire Unknown 2017
Кино Little Bitches Mr. Warner 2017-11-18
Кино Найди меня, если сможешь Charlie 2016-11-11
Кино Эшби Father Ted 2015-04-19
Series Weird Loners Stosh Lewandowski 2015-03-31
Кино Большой вопрос Dave 2014-05-30
Кино Lennon or McCartney Himself 2014-12-12
Кино Believe Me Gabriel 2014-09-26
Кино Tug Judd 2013-02-19
Кино Satellite of Love Blake 2013-03-05
Series Счастливый конец Dave Rose 2011-04-13
Series Вспомни, что будет Bryce Varley 2009-09-24
Кино Серфер Brillo Murphy 2008-09-05
Кино Попутчик Jim Halsey 2007-01-19
Series В Филадельфии всегда солнечно Random Guy 2005-08-04
Series Life on a Stick 2005-03-24
Series Кости Unknown 2005-09-12
Series Related Unknown 2005-10-05
Кино Принц и я John Morgan 2004-03-28
Кино Маменькин сынок Travis 2003-01-17
Кино La vie nouvelle Seymour 2002-11-27
Кино Cherry Falls Mr. Rolly 2000-08-25
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20