Image of Alicia Silverstone

Alicia Silverstone

From Wikipedia, the free encyclopedia. Alicia Silverstone ( born October 4, 1976) is an American actress, author, and former fashion model. She first came to widespread attention in music videos for Aerosmith, and is perhaps best known for her roles in Hollywood films such as Clueless (1995) and her portrayal of Batgirl in Batman & Robin (1997). Description above from the Wikipedia article Alicia Silverstone, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 4, 1976 в San Francisco, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
43
Впервые появился:
на series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Последний проект:
Кино The Tribes of Palos Verdes 2017-12-01
Известный в фильмах
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Взрыв из прошлого
Poster of Настоящее преступление
Poster of Cool and the Crazy
Фильмография
Кино The Tribes of Palos Verdes 2017-12-01
Series Queen B Beatrice 'Bea' 2016
Series Pink Collar Hayden Flynn 2016
Кино Иисус в ковбойских ботинках Tammy 2014-02-21
Кино Игры богов Kate 2013-11-13
Кино Оторвы Laurel 2013-01-21
Кино Вампирши Goody 2012-08-25
Кино Борьба за ваше право Café Patron 2011-04-22
Кино Домашняя работа Ms. Herman 2011-06-17
Кино Как по маслу Julie Emmet 2011-09-03
Series Пригород Unknown 2011-09-28
Кино Солдаты неудачи Herself - Awards Ceremony 2008-08-09
Series Столик для одиноких Georgia 2007-01-01
Кино Громобой Jack Starbright 2006-07-21
Кино Свечи на Бей стрит Dee Dee 2006-11-26
Кино Салон красоты Lynn 2005-06-02
Кино Тишина становится тобой Violet 2005-12-13
Series В прямом эфире с Райаном Сикрестом Unknown 2004-01-01
Кино Скуби-Ду 2: Монстры на свободе Heather 2004-03-24
Кино Хуже не бывает Sheila Rilo 2003-05-17
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Series Сваха Kate Fox 2003-09-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Полный беспредел Nat 2002-01-01
Series Сообразительная Шэрон Unknown 2001-06-02
Кино Тщетные усилия любви The Princess 2000-03-31
Кино Взрыв из прошлого Eve Rustikoff 1999-02-12
Кино Лишний багаж Emily 1997-08-29
Кино Бэтмен и Робин Barbara Wilson / Batgirl 1997-06-20
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Настоящее преступление Mary Giordano 1996-03-12
Кино Новый Свет Trudy Wadd 1995-02-22
Кино Убежище Regina 1995-03-03
Кино Приходящая няня Jennifer 1995-10-17
Кино Бестолковые Cher Horowitz 1995-07-19
Кино Cool and the Crazy Roslyn 1994-09-16
Кино Увлечение Adrian Forrester 1993-04-02
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Чудесные годы Unknown 1988-01-31
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24