Image of Chris Penn

Chris Penn

Christopher Shannon "Chris" Penn (October 10, 1965 – January 24, 2006) was an American film and television actor known for his roles in such films as The Wild Life, Reservoir Dogs, Footloose, Rush Hour, True Romance, All the Right Moves and Pale Rider. Description above from the Wikipedia article Chris Penn, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 10, 1965 в Los Angeles - California - USA
Кино / ТВ Кредиты:
63
Впервые появился:
на series Частный детектив Магнум 1980-12-11
Последний проект:
Кино Девственность Холли 2006-08-16
Известный в фильмах
Poster of Красавцы
Poster of Masked and Anonymous
Poster of Сайнфелд
Poster of Бойцовая рыбка
Фильмография
Кино Девственность Холли Freddie 2006-08-16
Кино Best of Chris Isaak Uncredited 2006-05-09
Кино Премия Дарвина Tom 2006-07-05
Series The Contender Unknown 2005-03-07
Series Красавцы Unknown 2004-07-18
Кино Старски и Хатч Manetti 2004-03-05
Кино После заката Rowdy Fan 2004-11-12
Кино Shelter Island Sheriff Deluca 2003-02-01
Series VH1 Goes Inside Unknown 2003-06-20
Series The Brotherhood of Poland, New Hampshire Waylon Shaw 2003-09-24
Кино Masked and Anonymous Crew Guy #2 2003-08-08
Кино Redemption 2002-05-28
Series AFP: American Fighter Pilot 2002-03-29
Кино Отсчет убийств Ray Feathers 2002-04-19
Кино Мой криминальный дядюшка David Loach 2002-09-13
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Любовь вдовца Unknown 2002-09-16
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Кино Спецагент Корки Романо Peter Romano 2001-10-12
Series Revealed with Jules Asner Unknown 2001-12-01
Кино Kiss Kiss (Bang Bang) Bubba 2001-11-07
Кино Cement 2000-04-03
Кино The Florentine Bobby 1999-01-01
Кино Час пик Clive Cod 1998-09-18
Кино Family Attraction Father 1998-11-03
Series Уилл и Грейс Unknown 1998-09-21
Кино Papertrail FBI Agent Jason Enola 1998-09-28
Кино One Tough Cop Duke Finnerly 1998-10-09
Кино The Boys Club Luke Cooper 1997-02-28
Кино Детектор лжи Detective Phillip Braxton 1997-08-31
Кино The Funeral Chez Tempio 1996-01-26
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Скала Малхолланд Arthur Relyea 1996-04-26
Кино Кулак Северной Звезды Jackal 1995-04-22
Кино Вонг Фу, с благодарностью за всё! Джули Ньюмар Sheriff Dollard 1995-09-07
Кино Under the Hula Moon Turk Dickson 1995-12-01
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Кино Imaginary Crimes Jarvis 1994-10-14
Кино The Music of Chance Floyd 1993-06-23
Кино The Pickle Gregory Stone 1993-04-30
Кино Лучшие из лучших 2 Travis Brickley 1993-01-01
Кино Короткий монтаж Jerry Kaiser 1993-09-05
Кино Бетховен 2 Floyd 1993-12-14
Кино Josh and S.A.M. Derek Baxter 1993-11-24
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Настоящая любовь Nicky Dimes 1993-09-09
Кино Leather Jackets Big Steve 1992-06-18
Кино Бешеные псы Nice Guy Eddie Cabot 1992-09-02
Кино Гангстеры Tommy Reina 1991-07-26
Кино Future Kick Bang 1991-11-19
Кино Возвращение с реки Квай Lieutenant Crawford (as Christopher Penn) 1989-04-07
Series Сайнфелд Unknown 1989-07-05
Кино Лучшие из лучших Travis Brickley 1989-11-10
Series The Young Riders Unknown 1989-09-20
Кино Made In U.S.A. Tuck 1987-05-14
Кино В упор Tommy Whitewood 1986-04-18
Кино Бледный всадник Josh LaHood 1985-06-28
Кино Свободные Willard Hewitt 1984-02-17
Кино The Wild Life Tom Drake 1984-09-28
Кино Бойцовая рыбка B.J. Jackson 1983-10-20
Кино Все верные ходы Brian 1983-10-21
Series Faerie Tale Theatre Unknown 1982-09-11
Series Частный детектив Магнум Unknown 1980-12-11