Image of Clint Howard

Clint Howard

​From Wikipedia, the free encyclopedia Clinton "Clint" Howard (born April 20, 1959) is an American film and television actor. He is a character actor with numerous brief appearances on television and films, usually noted for his unusual appearance. He has played many bit parts in movies directed by his brother, actor-turned-director Ron Howard. He is also the uncle of actress Bryce Dallas Howard . Description above from the Wikipedia article Clint Howard, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 20, 1959 в Burbank, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
133
Впервые появился:
на series Дымок из ствола 1955-09-10
Последний проект:
Кино Sand Castles 2016-02-16
Известный в фильмах
Poster of За гранью
Poster of Герои
Poster of Замедленное развитие
Poster of Сайнфелд
Фильмография
Кино Sand Castles Todd Carlson 2016-02-16
Кино The Church Alexander James / The Spirit 2015-01-01
Кино Guys and Girls Can't Be Friends Gus 2014-01-01
Кино Спаркс Gordon Eldridge 2013-03-01
Кино The Profane Exhibit Bob 2013-01-01
Кино Huff Karl 2013-04-05
Кино Зови меня сумасшедшим Harold 2013-04-20
Series The Birthday Boys Various 2013-10-18
Кино Нападение на Уолл-стрит Chuck 2013-06-30
Кино Последний звонок George 2012-04-12
Кино Повелители Салема Carlo (uncredited) 2012-09-10
Кино Дилемма Herbert Trimpy 2011-01-13
Кино Night Club Cliff 2011-04-11
Кино Blubberella Doctor Mangler 2011-07-29
Кино Holyman Undercover Roy Sr. 2010-04-10
Кино Бладрейн 3: Третий Рейх Doctor Mangler 2010-11-05
Кино Super Capers Mugger 2009-01-01
Кино Ночь в музее 2 Air and Space Mission Control Tech #1 2009-05-20
Кино Play the Game Dick Mitchell 2009-08-29
Кино Мун из Алабамы Constable Sanders 2009-09-27
Кино The Haunted World of El Superbeasto Joe Cthulu (voice) 2009-09-12
Кино Выпускной угар, или День самоуправления Lionel Huffer 2008-05-06
Кино House of the Dead (Funny Version) 2008-09-09
Series За гранью Unknown 2008-09-09
Кино Foreign Exchange Long Larry 2008-09-09
Кино Фрост против Никсона Lloyd Davis 2008-10-15
Кино A Plumm Summer Binky the Clown 2007-01-01
Кино Хэллоуин 2007 Doctor Koplenson 2007-08-31
Кино A Christmas Too Many Todd 2007-12-04
Кино Любопытный Джордж Balloon Man (voice) 2006-02-10
Кино Church Ball Gene Jensen 2006-03-17
Кино How to Eat Fried Worms Uncle Ed 2006-01-01
Series Герои Tom Miller 2006-09-25
Кино Big Bad Wolf Fulton Chaney 2006-10-25
Кино Planet Ibsen 2005-01-01
Series Меня зовут Эрл Unknown 2005-09-20
Кино Нокдаун Referee 2005-06-02
Series Замедленное развитие Unknown 2003-11-02
Кино Дом мертвецов Salish 2003-04-11
Кино Последний рейд Sheriff Purdy 2003-11-26
Кино Бетховен 5 Owen Tuttle 2003-12-02
Кино Остин Пауэрс: Голдмембер Johnson 2002-07-26
Кино 100 Women Mr. Willens 2002-10-18
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Series Звездный путь: Энтерпрайз Unknown 2001-09-26
Кино Blackwoods Greg / Motel Clerk 2001-10-25
Кино Ping! Stu 2000-02-02
Series Strip Mall Unknown 2000-06-18
Кино Гринч - похититель Рождества Whobris 2000-11-17
Series Вспомнить всё Unknown 1999-01-05
Кино Эд из телевизора Ken 1999-03-26
Кино Arthurs Quest Mr. Whitney 1999-03-03
Кино Воссоединение семейки Аддамс Dogcatcher 1998-09-22
Кино The Protector Hutch 1998-05-05
Кино Маменькин сыночек Paco 1998-11-06
Кино The Dentist 2: Brace Yourself Mr. Toothache 1998-12-11
Кино Остин Пауэрс: Человек-загадка международного масштаба Johnson Ritter 1997-05-02
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Baby Face Nelson Asst. Bank Manager 1996-01-01
Кино Не называй меня малышкой Schmitz 1996-05-02
Кино Rattled Andy Parsons 1996-02-14
Series Притворщик Unknown 1996-09-19
Кино Humanoids from the Deep Deputy 1996-09-14
Кино Силач Санта-Клаус Hinkley 1996-11-08
Кино Street Corner Justice Rapist 1996-09-27
Кино Dillinger and Capone Bobo 1995-01-01
Кино Twisted Love Gardener 1995-01-01
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Кино Аполлон 13 Sy Liebergot - EECOM White 1995-06-30
Кино Кулак Северной Звезды Stalin 1995-04-22
Кино Not Like Us Wede 1995-08-15
Кино Ice Cream Man Ice Cream Man 1995-05-09
Кино Cheyenne Warrior Otto Nielsen 1994-01-01
Кино Лепрекон 2: Одна свадьба и много похорон The Tourist 1994-04-07
Кино Carnosaur 'Slim' Friar 1993-05-21
Series Космические спасатели Mimmer 1993-01-06
Кино Клещи Jarvis Tanner 1993-10-12
Кино Body Chemistry II: Voice of a Stranger Larabee 1992-08-05
Кино Обратная тяга Ricco, Pathologist 1991-05-24
Кино Ракетчик Mark 1991-06-21
Кино Silent Night, Deadly Night 5: The Toy Maker Ricky 1991-11-06
Кино Disturbed Brian 1990-11-16
Кино Инициация: Тихая ночь, смертельная ночь 4 Ricky 1990-11-21
Series Сайнфелд Unknown 1989-07-05
Кино Родители Lou 1989-07-31
Кино Танго и Кэш Slinky 1989-12-22
Кино B.O.R.N. Jerry 1988-01-01
Кино End of the Line Les Sullivan 1987-08-28
Кино Энтузиаст Paul 1986-03-13
Кино Дух мщения Rughead 1986-11-21
Series Gung Ho 1986-12-05
Series Gung Ho 1986-12-05
Кино Кокон John Dexter 1985-06-21
Series Охотник Unknown 1984-09-18
Кино Всплеск Wedding Guest 1984-03-09
Кино Get Crazy Usher 1983-08-05
Кино Ночная смена Jefferey 1982-07-30
Кино Evilspeak Stanley Coopersmith 1981-08-22
Кино Высшая школа рок-н-ролла Eaglebauer 1979-08-24
Кино Cotton Candy Corky MacPherson 1978-10-26
Кино Приключения Винни Пуха Roo (Honey Tree and Blustery Day) (voice) 1977-03-11
Series Лу Грант Unknown 1977-09-20
Series The Fitzpatricks Unknown 1977-09-05
Кино Eat My Dust George Poole Jr. 1976-04-01
Series Счастливые дни Unknown 1974-01-15
Series The Cowboys 1974-02-06
Кино Winnie the Pooh and Tigger Too Roo (voice) 1974-09-20
Кино The Red Pony Jody Tiflin 1973-03-17
Series Новобранцы Unknown 1972-09-11
Series The Streets of San Francisco Unknown 1972-09-16
Series Странная парочка Unknown 1970-09-24
Series Ночная галерея Unknown 1970-12-16
Кино Cards, Cads, Guns, Gore, and Death... 1969-01-01
Series Лансье Unknown 1968-09-24
Series The Mod Squad Unknown 1968-09-24
Series Gentle Ben Mark Wedloe 1967-09-10
Series Защитник Джадд Unknown 1967-09-08
Кино Книга джунглей Elephant (voice) 1967-10-17
Кино An Eye for an Eye Jo-Hi Quince 1966-06-13
Series The Monroes Unknown 1966-09-07
Series Звездный путь Unknown 1966-09-08
Series The Jean Arthur Show Unknown 1966-09-12
Series Laredo Unknown 1965-09-16
Series Please Don't Eat the Daisies Unknown 1965-09-14
Series The F.B.I. Unknown 1965-09-19
Series The Baileys of Balboa 1964-09-19
Series Беглец Unknown 1963-09-17
Series Breaking Point Unknown 1963-09-16
Series The Patty Duke Show Unknown 1963-09-18
Series Виргинцы Unknown 1962-09-19
Series Ben Casey Unknown 1961-10-02
Series Шоу Энди Гриффита Unknown 1960-10-03
Series Дымок из ствола Unknown 1955-09-10