Image of Ben Chaplin

Ben Chaplin

From Wikipedia, the free encyclopedia. Ben Chaplin (born 31 July 1969), born Benedict John Greenwood, is an English actor.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 31, 1970 в London - England - UK
Кино / ТВ Кредиты:
43
Впервые появился:
на movie A Fatal Inversion 1992-05-10
Последний проект:
Кино Сноуден 2016-09-15
Известный в фильмах
Poster of Harry's Law
Poster of Мой домашний динозавр
Poster of Именинница
Poster of Тонкая красная линия
Фильмография
Кино Сноуден Robert Tibbo 2016-09-15
Series Resort to Murder 2016
Кино Тарзан. Легенда Captain Moulle 2016-06-29
Кино The Book of Negroes 2015-01-07
Series The Book of Negroes John Clarkson 2015-01-07
Кино Золушка Cinderella's Father 2015-03-12
Series Бешеные псы Joel 2015-01-15
Кино Малыш Ben Eagle 2015-04-23
Кино War Book Gary 2014-10-13
Series Dates Stephen 2013-06-10
Кино The Wipers Times Roberts 2013-09-11
Кино Moonfleet 2013-12-28
Кино World Without End Sir Thomas Langley 2012-01-01
Series Бешеные псы Alvo 2011-02-10
Series Harry's Law 2011-01-17
Кино Между Edgar Allan Poe 2011-09-10
Кино Путь к вечной жизни Daniel MacQueen 2010-10-29
Кино Телохранитель Billy 2010-11-10
Кино Дориан Грей Basil Hallward 2009-09-09
Кино Я и Орсон Уэллс George Coulouris 2009-11-25
Кино Мой домашний динозавр Lewis Mowbray 2007-12-25
Кино Two Weeks Keith Bergman 2006-01-01
Кино Chromophobia Trent 2005-01-01
Кино Красота по-английски George Villiars, Duke of Buckingham 2004-09-03
Кино Отсчет убийств Sam Kennedy 2002-04-19
Series Шоу Грэма Нортона Unknown 2002-05-06
Кино Rosy-Fingered Dawn: A Film on Terrence Malick Himself 2002-09-01
Кино The Touch Eric 2002-08-01
Кино Именинница John 2001-09-06
Кино Lost Souls Peter Kelson 2000-10-13
Кино Тонкая красная линия Pvt. Jack Bell 1998-12-25
Кино Washington Square Morris Townsend 1997-10-10
Кино Правда о кошках и собаках Brian 1996-04-26
Series Game On 1995-02-27
Кино Feast of July Con Wainwright 1995-10-12
Кино A Few Short Journeys Of The Heart 1994-08-10
Кино На исходе дня Charlie, Head Footman 1993-11-05
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series The Return of the Borrowers 1993-11-14
Кино The Remains of the Day Charlie, Head Footman 1993-11-19
Кино A Fatal Inversion 1992-05-10
Кино After the Dance Cyril Carter 1992-12-05
Series Between the Lines Unknown 1992-09-04