Image of Emmanuelle Chriqui

Emmanuelle Chriqui

Emmanuelle Sophie Anne Chriqui (born December 10, 1977) is a Canadian actress of Moroccan descent who has appeared on both television and in cinema. She is perhaps best known for her role on HBO's Entourage as Sloan McQuewick, as well as the love interest of Adam Sandler in the movie You Don't Mess with the Zohan. In May 2010, she topped the AskMen.com Most Desirable Women of 2010 list. Description above from the Wikipedia article Emmanuelle Chriqui, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.​


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 10, 1977 в Montreal, Quebec, Canada
Кино / ТВ Кредиты:
59
Впервые появился:
на series Громовые коты 1985-01-23
Последний проект:
Кино Super Troopers 2 2018-04-20
Известный в фильмах
Poster of 13
Poster of Кадиллак Рекордс
Poster of Менталист
Poster of Principal Takes a Holiday
Фильмография
Кино Super Troopers 2 Genevieve 2018-04-20
Series Exhibit A: Secrets of Forensic Science Rachel 2016
Series Убийство Иисуса Herodias 2015-03-29
Кино Антураж Sloane 2015-06-03
Кино Killing Jesus Herodias 2015-04-05
Кино Любовная ситуация – это непросто Vanessa 2014-03-19
Кино A Short History of Decay Erika Bryce 2014-05-16
Кино Форт Блисс Alma 2014-09-05
Series Cleaners Veronica 2013-10-02
Кино Three Night Stand Robyn 2013-12-06
Кино Gatchaman 2012-01-01
Series TRON: Uprising Page 2012-06-07
Кино 5 дней в августе Tatia 2011-04-14
Кино Девушка входит в бар Teresa 2011-03-07
Series ThunderCats Cheetara 2011-07-29
Кино Hangover in L.A. Teresa 2011-09-26
Кино 13 Aileen 2010-03-12
Кино Электра Luxx Bambi Lindberg 2010-03-14
Кино Святой Джон из Лас-Вегаса Tasty D Lite 2009-06-10
Кино Taking Chances Lucy 2009-11-24
Кино Женщины в беде Bambi 2009-11-13
Кино Не шутите с Zоханом! Dalia 2008-06-05
Кино Август Morela Sterlinfg 2008-05-16
Series Менталист Lorelei Martins 2008-09-23
Кино Иллюзия допроса Becky 2008-09-10
Кино Кадиллак Рекордс Revetta Chess 2008-12-05
Кино After Sex Jordy 2007-09-26
Кино Waltzing Anna Nurse Jill 2006-08-11
Кино Deceit Emily 2006-10-22
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Кино Ворон: Жестокое причастие Lilly 2005-05-13
Кино In The Mix 2005-11-23
Кино Большая жратва Tyla 2005-10-07
Кино National Lampoon’s Adam & Eve Eve 2005-11-05
Series Красавцы Sloan 2004-07-18
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Rick Duke's Long-Suffering Wife 2003-01-01
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series О.С. – Одинокие сердца Unknown 2003-08-05
Series Jake 2.0 Unknown 2003-09-10
Кино Поворот не туда Carly 2003-05-30
Series E! Live From the Red Carpet Herself 2002-01-13
Кино On the Line Abbey 2001-10-26
Кино Ricky 6 Lee 2000-04-17
Кино Snow Day Claire Bonner 2000-02-11
Кино 100 девчонок и одна в лифте Patty 2000-09-01
Кино Детройт – город рока Barbara 1999-08-13
Кино Principal Takes a Holiday Roxanne 1998-01-04
Кино A Champion's Fight Cindy 1998-01-07
Кино Alien Abduction: Incident in Lake County Renee 1998-01-20
Кино Спорт будущего Gonzales 1998-01-09
Кино Unwed Father Kayla 1997-10-12
Series Once a Thief Unknown 1996-09-29
Series Traders Samira 1996-02-01
Кино The Donor 1995-09-19
Series Кунг-фу: Возрождение легенды Unknown 1993-01-27
Series Are You Afraid of the Dark? Unknown 1992-08-15
Series Forever Knight Unknown 1992-05-05
Series Громовые коты 1985-01-23