Image of Jeremy Northam

Jeremy Northam

From Wikipedia, the free encyclopedia Jeremy Philip Northam (born 1 December 1961) is an English actor. He is best known for his roles as Ivor Novello in the 2001 film Gosford Park, as Dean Martin in the 2002 television movie Martin and Lewis, and as Thomas More on the Showtime series The Tudors. Most recently, he starred in the now-canceled CBS drama Miami Medical. Description above from the Wikipedia article Jeremy Northam, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 1, 1961 в Cambridge, Cambridgeshire, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
44
Впервые появился:
на series Natural World 1967-12-10
Последний проект:
Кино Такой же предатель, как и мы 2016-05-05
Известный в фильмах
Poster of Our Kind of Traitor
Poster of Амистад
Poster of Сеть
Poster of Wish Me Luck
Фильмография
Кино Такой же предатель, как и мы Aubrey Longrigg 2016-05-05
Кино Человек, который познал бесконечность Bertrand Russell 2016-04-08
Кино Всевидящее око Brian Woodale 2015-09-11
Кино Our Kind of Traitor None 2015-11-12
Кино New Worlds Charles II 2014-03-01
Series New Worlds Charles II 2014-04-01
Кино White Heat 2012-03-08
Кино White Heat Edward 2012-03-08
Series Больница Майами Matthew Proctor 2010-04-02
Кино Происхождение John Brodie-Innes 2009-09-25
Кино 1939 Joseph Balcombe 2009-11-20
Кино Декан Спэнли Narrator - Fisk Junior 2008-12-12
Series Тюдоры Sir Thomas More 2007-04-01
Кино Вторжение Tucker 2007-08-17
Кино Guy X Col. Woolwrap 2005-06-06
Кино Тристрам Шенди: История петушка и бычка Mark 2005-07-17
Кино Бобби Джонс: Гений Удара Walter Hagen 2004-04-30
Кино Поющий детектив Mark Binney 2003-10-24
Кино Приговор Colonel Roux 2003-12-12
Кино Кодер Morgan Sullivan 2002-10-01
Кино Possession Randolph Henry Ash 2002-08-30
Кино Одержимость Randolph Henry Ash 2002-10-02
Кино Энигма Mr. Wigram 2001-01-22
Кино Госфорд парк Ivor Novello 2001-11-07
Кино Золотая чаша Prince Amerigo 2000-05-14
Кино Глория Kevin 1999-01-22
Кино Идеальный муж Sir Robert Chiltern 1999-04-15
Кино Happy, Texas Harry Sawyer 1999-12-03
Кино Приговор Sir Robert Morton 1999-04-16
Кино The Tribe Jamie 1998-06-21
Кино The Misadventures of Margaret Edward Nathan 1998-12-23
Кино Мутанты Dr. Peter Mann 1997-08-22
Кино Амистад Judge Coglin 1997-12-03
Кино Эмма Mr. Knightley 1996-08-02
Кино A Village Affair Anthony Jordan 1995-04-17
Кино Сеть Jack Devlin 1995-07-28
Кино Carrington Beacus Penrose 1995-05-25
Кино Soft Top Hard Shoulder John 1993-01-15
Кино Грозовой перевал Hindley Earnshaw 1992-10-16
Кино A Fatal Inversion 1992-05-10
Series Wish Me Luck 1988-01-17
Series Piece of Cake 'Fitz' Fitzgerald 1988-10-02
Кино Piece of Cake 'Fitz' Fitzgerald 1988-10-02
Series Natural World Narrator 1967-12-10