Image of Griffin Dunne

Griffin Dunne

Griffin Dunne (born June 8, 1955) is an American actor and film director. Description above from the Wikipedia article Griffin Dunne, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 8, 1955 в New York City, New York, USA
Кино / ТВ Кредиты:
60
Впервые появился:
на series Субботним вечером в прямом эфире 1975-10-11
Последний проект:
Кино Машина войны 2017-05-26
Известный в фильмах
Poster of Город порока
Poster of Beware the Moon: Remembering 'An American Werewolf in London'
Poster of The Android Affair
Poster of Big Girls Don't Cry... They Get Even
Фильмография
Кино Машина войны Ray Canucci 2017-05-26
Кино Прикосновение огнём George 2016-02-12
Кино Обветшалый Upton 2015-04-18
Кино Consumed Peter 2015-06-01
Кино Гангста Love Dave Lovell 2014-03-21
Кино Открыватели Lewis Birch 2014-05-16
Кино Fugly! Jefferey 2014-11-05
Series Красные Браслеты Ruben Garcia 2014-09-17
Кино Город порока Sam Lancaster 2013-01-18
Кино Кровные узы McNally 2013-08-22
Кино Далласский клуб покупателей Dr. Vass 2013-09-07
Series House of Lies Marco Pelios 2012-01-08
Кино Прошлой ночью в Нью-Йорке Truman 2010-05-11
Series Trust Me 2009-01-26
Кино Beware the Moon: Remembering 'An American Werewolf in London' himself 2009-09-14
Series Белый воротничок Wesley Kent 2009-10-23
Кино Великий Бак Ховард Jonathan Finerman 2008-01-18
Кино Снежные ангелы Don Parkinson 2008-03-07
Series Воздействие Unknown 2008-12-07
Кино Dominick Dunne: After the Party Himself 2008-10-23
Кино The Bondage Dr. Simon 2006-03-11
Series 3 lbs Unknown 2006-11-14
Кино Game 6 Elliott Litvak 2005-03-10
Кино My Date with Drew Himself 2005-08-05
Кино Filming for Your Life: Making 'After Hours' 2004-08-17
Кино Застрял в тебе Griffin Dunne 2003-12-10
Кино 40 дней и 40 ночей Jerry Anderson 2002-03-01
Кино Обманщики Mr. Davis 2002-10-31
Кино Blonde The Playwright 2001-05-13
Кино Sounds from a Town I Love 2001-01-01
Series Шпионка Unknown 2001-09-30
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Кино Lisa Picard Is Famous 2000-05-14
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Search and Destroy Martin Mirkheim 1995-01-01
Кино The Android Affair Teach 1995-04-12
Кино Телевикторина Account Guy 1994-09-16
Кино I Like It Like That Stephen Price 1994-10-14
Кино Hotel Room 1993-04-01
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Кино Love Matters Tom 1993-10-03
Кино Naked in New York Auditioner 1993-11-10
Кино Straight Talk Alan Riegert 1992-04-03
Кино Big Girls Don't Cry... They Get Even David 1992-05-08
Кино Once Around Rob 1991-01-18
Кино Моя девочка Mr. Jake Bixler 1991-11-27
Кино Голубая бездна Duffy 1988-05-11
Кино Ich und Er Bert Uttanzi 1988-09-14
Кино Who's That Girl Loudon Trott 1987-08-07
Кино Amazon Women on the Moon Doktor 1987-09-18
Series Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Кино После работы Paul Hackett 1985-09-13
Кино Almost You Alex Boyer 1985-03-29
Series „Альфред Хичкок представляет“ обновлённый Unknown 1985-09-29
Series Удивительные истории Unknown 1985-09-29
Кино Johnny Dangerously Tommy Kelly 1984-12-21
Кино Cold Feet Tom Christo 1983-09-16
Кино Американский оборотень в Лондоне Jack Goodman 1981-08-21
Кино Chilly Scenes of Winter Dr. Mark 1979-10-19
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11