Image of Kyle Gallner

Kyle Gallner

From Wikipedia, the free encyclopedia Kyle Gallner (born October 22, 1986) is an American actor. He is possibly best known for his portrayal of Cassidy "Beaver" Casablancas in the Teen neo-noir television series Veronica Mars, and for guest-starring in teen sci-fi drama Smallville as superhero Bart Allen, an adaptation of the character of The Flash and Impulse comic book. He is also well known for portraying Reed Garrett, Mac Taylor's stepson, on CSI: NY beginning in 2006, and for his roles in the horror films The Haunting in Connecticut, Jennifer's Body and the remake of A Nightmare on Elm Street. Description above from the Wikipedia article Kyle Gallner, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 22, 1986 в West Chester, Pennsylvania, USA
Кино / ТВ Кредиты:
47
Впервые появился:
на series Справедливая Эми 1999-09-19
Последний проект:
Кино Zen Dog 2016-09-25
Известный в фильмах
Poster of Ходячие мертвецы
Poster of Тайны Смолвиля
Poster of Wet Hot American Summer
Poster of Закон и порядок. Специальный корпус
Фильмография
Кино Zen Dog Reed 2016-09-25
Кино И грянул шторм Andy Fitzgerald 2016-01-25
Кино Банда грабителей Huck Finn 2016-01-15
Series Изгои Hasil 2016-01-26
Кино The Master Cleanse Eric 2016-03-13
Кино Welcome to Happiness Woody 2015-04-27
Кино Прежде чем я уйду Zeke Morgan 2014-04-24
Кино Снайпер Goat - Winston 2014-12-11
Кино Уважаемые белые люди Kurt Fletcher 2014-10-17
Кино Клуб «CBGB» Lou Reed 2013-10-11
Кино Прекрасные создания Larkin Ravenwood 2013-02-13
Кино Losers Take All Brian 2013-10-25
Кино В хлам Owen Hannah 2012-09-12
Кино Американские жиголо Sam 2011-05-10
Кино Спокойной ночи, Луна Jesse MacNamara 2011-01-23
Кино Красный штат Jarod 2011-08-19
Кино Cherry Aaron 2011-10-01
Кино Кошмар на улице Вязов Quentin Smith 2010-04-30
Кино Beautiful Boy Sammy 2010-09-12
Series Ходячие мертвецы Zach 2010-10-31
Кино Призраки в Коннектикуте Matt Campbell 2009-03-27
Кино Тело Дженнифер Colin Gray 2009-09-18
Кино Trunk Will 2008-09-25
Кино Рыжий Harold 2008-10-07
Кино Ночные сады Ratboy 2008-11-21
Кино Апофеоз Ned 2007-06-15
Series Жизнь как приговор Unknown 2007-09-26
Кино Danika Kurt Merrick 2006-01-01
Series Большая любовь Unknown 2006-03-12
Series Медиум Unknown 2005-01-03
Series Ищейка Unknown 2005-06-13
Series Close to Home Unknown 2005-09-20
Кино Ночной рейс Headphone Kid's Brother 2005-08-04
Series Кости Unknown 2005-09-12
Series Jack & Bobby Unknown 2004-09-12
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Series Вероника Марс Unknown 2004-09-22
Кино Red Betsy Charlie 2003-03-27
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Кино Finding Home Young Dave 2003-10-18
Series Щит Unknown 2002-03-12
Кино Wet Hot American Summer Bobby's Buddy 2001-07-27
Series Тайны Смолвиля Unknown 2001-10-16
Series Восточный парк Unknown 2000-10-07
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Series Третья смена Unknown 1999-09-23
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20