Image of James Spader

James Spader

From Wikipedia, the free encyclopedia. James Todd Spader (born February 7, 1960) is an American actor best known for his eccentric roles in movies such as Pretty in Pink; Sex, Lies, and Videotape; Crash; Stargate; and Secretary. His most famous television role is that of the colorful attorney Alan Shore from The Practice and its spin-off Boston Legal, for which he won three Emmy Awards.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 7, 1960 в Boston - Massachusetts - USA
Кино / ТВ Кредиты:
62
Впервые появился:
на movie Team-Mates 1978-11-21
Последний проект:
Кино Мстители: Эра Альтрона 2015-04-22
Известный в фильмах
Poster of Мстители: Эра Альтрона
Poster of Чёрный список
Poster of Офис
Poster of Сайнфелд
Фильмография
Кино Мстители: Эра Альтрона Ultron (voice) 2015-04-22
Series Ночное шоу с Джимми Фэллоном Himself 2014-02-17
Кино Местный Aloysius Duffy 2014-05-18
Series Чёрный список Raymond "Red" Reddington 2013-09-23
Кино Линкольн WN Bilbo 2012-11-09
Кино Камень желаний Mr. Black 2009-08-21
Series Discovery Atlas 2006-10-01
Series Офис Unknown 2005-03-24
Кино Тень страха William Ashbury 2004-09-14
Series Юристы Бостона Alan Shore 2004-10-03
Кино I Witness Douglas Draper 2003-04-13
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Кино The Pentagon Papers Daniel Ellsberg 2003-03-09
Кино Охотник за пришельцами Julian Rome 2003-07-19
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Секретарша E. Edward Grey 2002-01-11
Кино The Stickup John Parker 2002-02-01
Кино Speaking of Sex Dr. Roger Klink 2001-10-18
Кино Наблюдатель FBI Special Agent Joel Campbell 2000-09-08
Кино Сверхновая Nick Vanzant 2000-01-14
Кино Slow Burn Marcus 2000-09-12
Кино Curtain Call Stevenson Lowe 1998-12-05
Кино Дрифтвуд The Man 1997-03-27
Series Практика Alan Shore 1997-03-04
Кино Шантаж Ronnie Stover 1997-04-11
Series Звездные врата: ЗВ-1 Dr. Daniel Jackson 1997-07-27
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Critical Care Dr. Werner Ernst 1997-10-31
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Автокатастрофа James Ballard 1996-07-17
Кино Два дня в долине Lee Woods 1996-09-11
Кино Волк Stewart Swinton 1994-06-17
Кино Звездные врата Dr. Daniel Jackson 1994-10-27
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино The Music of Chance Jack Pozzi 1993-06-23
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Кино Секс, ложь, безумие Ray Reardon 1993-10-24
Кино Storyville Cray Fowler 1992-08-26
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Bob Roberts Chuck Marlin 1992-09-04
Кино Истинные цвета Tim Gerrity 1991-03-15
Кино Дурное влияние Michael Boll 1990-03-09
Кино Белый дворец Max Baron 1990-10-19
Series Сайнфелд Unknown 1989-07-05
Кино The Rachel Papers Deforest 1989-05-12
Кино Секс, ложь и видео Graham Dalton 1989-08-18
Кино Greasy Lake 1988-01-13
Кино Jack's Back John / Rick Westford 1988-05-06
Кино Mannequin Mr. Richards 1987-02-13
Кино Baby Boom Ken Arrenberg 1987-09-17
Кино Less Than Zero Rip 1987-11-06
Кино Уолл-стрит Roger Barnes 1987-12-10
Кино Милашка в розовом Steff 1986-02-28
Кино Tuff Turf Morgan Hiller 1985-01-11
Кино Starcrossed Joey Callaghan 1985-01-31
Кино The New Kids Eddie Dutra 1985-01-18
Series The Family Tree 1983-01-22
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Кино Cocaine: One Man's Seduction Buddy Gant 1983-08-08
Кино A Killer in the Family Donny Tison 1983-10-11
Кино Бесконечная любовь Keith Butterfield 1981-07-17
Кино Team-Mates Jimmy 1978-11-21