Image of Brittany Snow

Brittany Snow

From Wikipedia, the free encyclopedia. Brittany Anne Snow (born March 9, 1986 height 5' 4" (1,63 m)) is an American television and film actress and singer. She is known for her roles as Meg Pryor in American Dreams, Daisy Lemay in Guiding Light, Amber Von Tussle in Hairspray and Donna Keppel in Prom Night. Description above from the Wikipedia article Brittany Snow, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Mar 9, 1986 в Tampa - Florida - USA
Кино / ТВ Кредиты:
40
Впервые появился:
на series Guiding Light 1952-06-30
Последний проект:
Кино Pitch Perfect 3 2017-12-21
Известный в фильмах
Poster of Идеальный голос 2
Poster of Идеальный голос
Poster of Harry's Law
Poster of Гриффины
Фильмография
Кино Pitch Perfect 3 Chloe Beale 2017-12-21
Series Lily Unknown 2016
Кино Dial a Prayer Cora 2015-01-01
Кино Идеальный голос 2 Chloe Beale 2015-05-07
Кино There's Always Woodstock Jody 2014-11-14
Кино Зови меня сумасшедшим Lucy 2013-04-20
Кино Сироп Three 2013-06-07
Кино Petunia Robin McDougal 2013-06-28
Series Бен И Кейт Lila 2012-09-25
Кино Идеальный голос Chloe Beale 2012-09-28
Кино Что бы вы сделали... Iris 2012-10-14
Series Harry's Law Jenna Backstrom 2011-01-17
Кино 96 минут Carley 2011-10-14
Кино Janie Jones Iris 2010-09-17
Кино The Vicious Kind Emma Gainsborough 2009-01-17
Кино Black Water Transit Sardoonah 2009-05-13
Кино Выпускной Donna Keppel 2008-04-10
Кино Найти Аманду Amanda 2008-09-16
Кино Streak Baylin 2008-10-14
Кино Лак для волос Amber Von Tussle 2007-07-13
Кино On the Doll Balery 2007-10-12
Series Сплетница Young Lily 2007-09-19
Кино Сдохни, Джон Такер! Kate Spencer 2006-07-27
Кино Лысый нянька: Спецзадание Zoe Plummer 2005-03-04
Series The Tyra Banks Show Unknown 2005-09-12
Series В прямом эфире с Райаном Сикрестом Unknown 2004-01-01
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Series Части тела Unknown 2003-07-22
Series The Osbournes Unknown 2002-03-05
Series American Dreams Meg Pryor 2002-09-29
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Подводная Одиссея Unknown 1994-01-19
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Guiding Light Susan 'Daisy' Lemay 1952-06-30