Image of Leslie Mann

Leslie Mann

Leslie Mann (born March 26, 1972), is an American actress best known for her roles in comedic films, many of which are collaborations with her husband, Judd Apatow. Description above from the Wikipedia article Leslie Mann, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Mar 26, 1972 в San Francisco, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
42
Впервые появился:
на movie The Croods 2
Последний проект:
Кино The Women of Marwen 2018-11-21
Известный в фильмах
Poster of Американская семейка
Poster of Камень желаний
Poster of Немножко беременна
Poster of Сорокалетний девственник
Фильмография
Кино The Women of Marwen 2018-11-21
Кино The Croods 2 2018
Кино В активном поиске Meg 2016-01-21
Кино Untitled Leslie Mann/Judd Apatow Comedy 2016-04-15
Кино Комик Harmony Schiltz 2016-12-09
Кино Vacation Audrey Crandall 2015-07-29
Кино Каникулы Audrey Griswold 2015-07-28
Кино Приключения мистера Пибоди и Шермана Patty Peterson (voice) 2014-02-07
Кино Рио 2 Linda (voice) 2014-03-19
Кино Другая женщина Kate King 2014-04-16
Кино Элитное общество Laurie Moore 2013-06-12
Кино Паранорман, или Как приручить зомби Sandra Babcock (voice) 2012-08-03
Кино ParaNorman Sandra Babcock 2012-08-17
Кино Любовь по-взрослому Debbie 2012-12-20
Кино Спокойной ночи, Луна Margaret Hobart 2011-01-23
Кино Рио Linda (voice) 2011-04-03
Кино Хочу как ты Jamie Lockwood 2011-08-05
Кино Папе снова 17 Scarlett O'Donnell (Adult) 2009-03-11
Кино Я люблю тебя, Филлип Моррис Debbie 2009-01-18
Series Американская семейка Unknown 2009-09-23
Кино Камень желаний Mom Thompson 2009-08-21
Кино Приколисты Laura 2009-07-31
Кино Школа выживания Lisa 2008-03-20
Кино Немножко беременна Debbie 2007-06-01
Кино Сорокалетний девственник Nicky 2005-08-11
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Страна чудаков Krista 2002-01-10
Кино Stealing Harvard Elaine Warner 2002-09-13
Кино Perfume Camille 2001-04-08
Кино Timecode Cherine 2000-03-22
Кино Большой папа Corinne Maloney 1999-06-25
Series Хулиганы и ботаны Unknown 1999-09-25
Series Hercules Amphitrite 1998-08-31
Кино Джордж из джунглей Ursula Stanhope 1997-07-15
Кино Только она единственная Connie 1996-08-26
Кино Кабельщик Robin Harris 1996-06-10
Кино Cosas que nunca te dije Laurie 1996-10-11
Кино Герой - одиночка Wanda 1996-09-20
Series The Wright Verdicts Erica Mercer 1995-03-31
Series Birdland Nurse Mary 1994-01-05
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25