Image of Tracie Thoms

Tracie Thoms

In 2008, Tracie was asked to join the final Broadway cast of RENT, playing Joanne Jefferson, the role that she played in the 2005 film and had always wanted to play on stage. She accepted and was on stage from July 26 2008 until the final show on September 7, 2008.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 19, 1975 в Baltimore, Maryland, USA
Кино / ТВ Кредиты:
30
Впервые появился:
на series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли 1983-04-04
Последний проект:
Series Wonder Woman 2017
Известный в фильмах
Poster of Looper
Poster of Петля времени
Poster of Код доступа «Кейптаун»
Poster of В поле зрения
Фильмография
Series Wonder Woman Etta Candy 2017
Кино Чувство справедливости Melanie 2016-07-29
Кино МакКаник Sister Alice 2014-02-17
Кино Энни Annie's "Mom" 2014-12-19
Кино Annie Annie's "Mom" 2014-12-19
Кино One Night Stand 2013-02-01
Кино Уничтожение Teresa 2013-04-21
Кино Петля времени Beatrix 2012-09-26
Кино Код доступа «Кейптаун» CIA Analyst 2012-02-09
Кино Looper Beatrix 2012-09-28
Series Bandwagon Tracie 2011-07-13
Series В поле зрения Monica Jacobs 2011-09-22
Кино I Will Follow Tiffany 2010-09-18
Кино Peter and Vandy Marissa 2009-01-01
Кино Good Hair Herself 2009-10-09
Кино The Warrior Class Thelma 2008-01-04
Кино Rent: Filmed Live on Broadway Joanne Jefferson 2008-09-24
Кино Descent Denise 2007-01-01
Кино Доказательство смерти Kim 2007-05-21
Кино Грайндхаус Kim (segment "Death Proof") 2007-04-06
Кино Дьявол носит «Prada» Lily 2006-06-30
Кино No Day But Today: The Story of 'Rent' Herself 2006-08-02
Кино Богема Joanne Jefferson 2005-11-23
Series Wonderfalls Mahandra McGinty 2004-03-12
Series Детектив Раш Kat Miller 2003-09-28
Series As If 2002-03-05
Кино Porn 'n Chicken Andrea 2002-10-13
Series Щит Unknown 2002-03-12
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04