Image of Hilary Swank

Hilary Swank

From Wikipedia, the free encyclopedia. Height 5' 6" (1,68 m) Hilary Ann Swank (born July 30, 1974) is an American actress and film producer. Swank's film career began with a small part in Buffy the Vampire Slayer (1992) and then a major part in The Next Karate Kid (1994), as Julie Pierce, the first female protégé of sensei Mr. Miyagi. She won the Academy Award for Best Actress twice, as Brandon Teena, a transman in Boys Don't Cry (1999) and as struggling waitress-turned-boxer, Maggie Fitzgerald, in Million Dollar Baby (2004). Since 2003, Swank has worked as an executive producer, co-producing and starring in Conviction (2010). Description above from the Wikipedia article Hilary Swank, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 30, 1974 в Lincoln - Nebraska - USA
Кино / ТВ Кредиты:
49
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Золотой глобус» 1944-01-20
Последний проект:
Кино Ты - не ты 2014-10-10
Известный в фильмах
Poster of Чёрная орхидея
Poster of 11:14
Poster of Земное ядро
Poster of Парни не плачут
Фильмография
Кино Ты - не ты Kate 2014-10-10
Кино Местный Mary Bee Cuddy 2014-05-18
Кино Мэри и Марта Mary 2013-03-01
Кино Eastwood Directs: The Untold Story Herself 2013-04-27
Кино Ловушка Juliet 2011-02-10
Кино «Старый» Новый год Claire Morgan 2011-12-08
Кино Приговор Betty Anne Waters 2010-09-11
Кино Амелия Amelia Earhart 2009-10-22
Кино Птицы Америки Laura 2008-10-09
Кино Жатва Katherine 2007-04-05
Кино Писатели свободы Erin Gruwell 2007-01-05
Кино P.S. Я люблю тебя Holly 2007-11-15
Кино Чёрная орхидея Madeleine Linscott 2006-09-15
Кино Million Dollar Baby Maggie Fitzgerald 2005-01-28
Кино Red Dust Sarah Barcant 2004-01-01
Кино Малышка на миллион Maggie Fitzgerald 2004-12-15
Кино Iron Jawed Angels Alice Paul 2004-01-16
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Земное ядро Maj. Rebecca Childs 2003-03-28
Кино 11:14 Buzzy 2003-05-16
Кино Бессонница Ellie Burr 2002-05-24
Кино The Affair of the Necklace Jeanne St. Remy de Valois 2001-11-20
Кино Дар Valerie Barksdale 2000-12-22
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Кино Парни не плачут Brandon Teena 1999-09-02
Кино Heartwood Sylvia Orsini 1998-01-01
Кино Dying to Belong Lisa Connors 1997-02-24
Series Leaving L.A. Tiffany Roebuck 1997-04-12
Кино The Sleepwalker Killing Lauren Schall 1997-04-28
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Terror in the Family Deena Marten 1996-04-16
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Подделка Colleen 1996-11-15
Кино Иногда они возвращаются снова Michelle Poter 1996-09-03
Кино Quiet Days in Hollywood Lolita 1995-01-01
Кино Еще один малыш-каратист Julie Pierce 1994-07-18
Кино Cries Unheard: The Donna Yaklich Story Patty Yaklich 1994-02-01
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Баффи – истребительница вампиров Kimberly Hannah 1992-07-24
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Camp Wilder Danielle 1992-09-18
Series Проблемы роста Unknown 1985-09-24
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Сегодня Unknown 1952-01-14
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20