Image of Eric Balfour

Eric Balfour

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Eric Salter Balfour (born April 24, 1977) is an American singer and actor of film and television. He is the lead singer of Born As Ghosts, formerly known as Fredalba. His best known roles include Milo Pressman on the action-thriller TV series 24 and Duke Crocker in the supernatural series Haven. Description above from the Wikipedia article Eric Balfour , licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 24, 1977 в Los Angeles, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
59
Впервые появился:
на movie Manson Girls
Последний проект:
Кино Fashionista 2016-09-22
Известный в фильмах
Poster of Мститель
Poster of Адская поездка
Poster of 24 часа
Poster of Клиент всегда мертв
Фильмография
Кино Manson Girls Bobby Beausoleil 2018
Кино Fashionista Randall 2016-09-22
Кино Мертвая красная шапочка Sheriff Adam 2016-01-05
Кино Глушь Brad 2015-03-20
Кино Мир Кормана himself 2011-01-21
Кино Valemont 2011-03-01
Кино The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy Will Edwards 2011-03-03
Кино Do Not Disturb Frank (segment "Rocketman") 2010-01-01
Кино Dinoshark Trace McGraw 2010-01-01
Кино Скайлайн Jarrod 2010-11-11
Series Хейвен Duke Crocker 2010-07-09
Кино Сопротивление Victor Dean 2010-08-31
Кино Всадники Taylor 2009-02-06
Кино Бабник Sean 2009-01-16
Кино La fureur des gargouilles Unknown 2009-06-21
Кино Гаргулья: Страж тьмы Prof. Jack Randall 2009-06-21
Series Valemont 2009-09-29
Кино Yes We Can Himself 2008-02-02
Series Fear Itself Unknown 2008-06-05
Series The Ex List Unknown 2008-10-03
Кино Мститель Mahmoud 2008-12-25
Кино Адская поездка Comanche / Bix 2008-08-08
Series LA Ink Unknown 2007-08-07
Кино Down the Barrel Himself 2007-09-07
Series Conviction 2006-03-03
Кино The Elder Son Skip 2006-01-01
Кино Rx (Simple Lies) Andrew 2005-04-21
Series Sex, Love & Secrets Charlie 2005-09-26
Кино Спи со мной David 2005-09-10
Кино Подальше от тебя Grant 2005-10-07
Series Fearless Ryan 2004-01-01
Series Hawaii 2004-09-01
Кино Face of Terror Saleem Haddad 2004-02-28
Кино Техасская резня бензопилой Kemper 2003-10-17
Series Veritas: The Quest 2003-01-27
Series О.С. – Одинокие сердца Unknown 2003-08-05
Кино Подержанные львы Sheik's Grandson 2003-09-19
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series Half & Half Unknown 2002-09-23
Series 24 часа Milo Pressman 2001-11-06
Series Клиент всегда мертв Unknown 2001-06-03
Кино Любимцы Америки Security Guard 2001-07-17
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Кино Чего хотят женщины Cameron 2000-12-15
Series FreakyLinks Unknown 2000-10-06
Series Бухта Доусона Unknown 1998-01-20
Кино Trojan War Kyle 1997-09-26
Series Баффи - истребительница вампиров Unknown 1997-03-10
Series Детектив Нэш Бриджес Unknown 1996-03-29
Series Townies Unknown 1996-09-18
Кино No One Would Tell Vince Fortner 1996-05-06
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Series Доктор Куин: женщина-врач Unknown 1993-01-01
Series Парень познает мир Unknown 1993-09-24
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Arresting Behavior 1992-08-18
Series Шаг за шагом Unknown 1991-09-20
Series Kids Incorporated 1984-09-07