Image of Larry Miller

Larry Miller

From Wikipedia, the free encyclopedia Lawrence J. "Larry" Miller (born October 15, 1953) is an American actor, voice artist, comedian, and columnist. Description above from the Wikipedia article Larry Miller (entertainer), licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 15, 1953 в Valley Stream, Long Island, New York, USA
Кино / ТВ Кредиты:
91
Впервые появился:
на series Fame 1982-01-07
Последний проект:
Кино Несносные леди 2016-04-28
Известный в фильмах
Poster of Би Муви: Медовый заговор
Poster of Черная метка
Poster of 10 причин моей ненависти
Poster of Сайнфелд
Фильмография
Кино Несносные леди Motorcycle Cop 2016-04-28
Кино Хот-Бот Senator Biter 2016-03-01
Кино Misery Loves Comedy Himself 2015-01-23
Кино Road Hard Baby Doll 2015-03-06
Кино The Mystery Cruise Willy Meehan 2013-10-06
Кино Foodfight! Vlad Chocool 2012-06-15
Series Bent Bob 2012-03-21
Кино Боже, благослови Америку! Chloe's Dad 2011-09-09
Кино Deck the Halls Willie Meehan 2011-12-20
Кино I Am Comic Himself 2010-01-10
Series Gravity Unknown 2010-04-23
Series Late Night Liars 2010-06-10
Series 10 Things I Hate About You Dr. Walter Stratford 2009-07-07
Кино Выпускной угар, или День самоуправления Mr. Frankfurt Dickwalder 2008-05-06
Кино Напряги извилины. Брюс и Ллойд: Без тормозов Underchief / CIA Chief 2008-07-01
Кино The Spleenectomy Sir Henry Pierre 2008-10-14
Кино The Other End of the Line Kit Hawksin 2008-10-29
Series Жёлтая пресса Unknown 2007-01-02
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Кино Блондинка с амбициями Richard Connelly 2007-12-21
Кино Би Муви: Медовый заговор Buzzwell 2007-10-28
Кино Keeping Up with the Steins Arnie Stein 2006-05-12
Кино Гроза муравьев Fred Nickle 2006-07-27
Кино Life of the Party Dr. Trent 2005-01-01
Кино Аристократы Himself 2005-01-01
Кино Поцелуй навылет Dabney Shaw 2005-09-05
Кино Дневники принцессы 2: Как стать королевой Paolo 2004-08-06
Series Отчаянные домохозяйки Unknown 2004-10-03
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Кино A Mighty Wind Wally Fenton 2003-04-16
Series E!'s 101 Unknown 2003-07-13
Series В настоящее время с Биллом Мейером Unknown 2003-02-21
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Series The Brotherhood of Poland, New Hampshire Unknown 2003-09-24
Кино Teddy Bears' Picnic 2002-03-29
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series 8 Simple Rules Unknown 2002-09-17
Series Моя жена и дети Unknown 2001-03-28
Кино Что могло быть хуже? Earl Radburn 2001-05-31
Series The Guardian Unknown 2001-09-25
Series Dinner for Five Unknown 2001-07-06
Кино Max Keeble's Big Move Principal Elliot T. Jindraike 2001-10-05
Series Buzz Lightyear of Star Command XR 2000-08-08
Кино Чокнутый профессор 2: Семья Клампов Dean Richmond 2000-07-27
Кино Базз Лайтер из звездной команды: Приключения начинаются XR (voice) 2000-08-08
Series Bull Unknown 2000-08-15
Кино Победители шоу Max Berman 2000-09-19
Series Команда Фастфуд Unknown 2000-12-30
Series DAG Unknown 2000-11-14
Series Провиденс Unknown 1999-01-08
Кино Pros & Cons Ben Babbitt 1999-01-01
Series Dilbert Pointy-haired Boss 1999-01-25
Кино 10 причин моей ненависти Walter Stratford 1999-03-30
Кино Сбежавшая невеста Bartender 1999-07-30
Кино Лишенный жизни Paul 1999-02-25
Series It's Christopher Lowell Unknown 1999-09-06
Кино Jerry Seinfeld: I'm Telling You for the Last Time Himself 1998-01-01
Кино Carnival of Souls Louis Seagram 1998-08-21
Кино Chairman of the Board Bradford McMillan 1998-03-13
Series Царь горы Unknown 1997-01-12
Series Just Shoot Me! Unknown 1997-03-04
Кино И в бедности, и в богатстве (1997) Inspector Derek Lester 1997-12-11
Кино В ожидании Гаффмана Glenn Welsch 1996-01-31
Кино Чокнутый профессор Dean Richmond 1996-06-26
Кино Dear God State Judge 1996-11-01
Series Life's Work 1996-09-17
Кино The Computer Wore Tennis Shoes 1995-01-18
Series Доктор Катц Unknown 1995-05-28
Series The Pursuit of Happiness 1995-09-19
Series Одинокий парень Unknown 1995-09-21
Кино Corrina, Corrina Sid 1994-08-12
Кино Услуга Joe Dubin 1994-04-29
Кино Убийства на радио Herman Katzenback 1994-10-21
Кино Семейство Блюз под прикрытием Det. Sgt. Halsey 1993-09-10
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Секс, ложь, безумие Norman 1993-10-24
Series Без ума от тебя Unknown 1992-09-23
Series Шоу Ларри Сандерса Unknown 1992-08-15
Кино Так держать, Колумб! The Chief 1992-10-02
Кино Frozen Assets Newton Patterson 1992-10-23
Кино Necessary Roughness Dean Phillip Elias 1991-09-27
Кино Коммандо из пригорода Adrian Beltz 1991-10-04
Кино Frankenstein: The College Years Prof. Loman 1991-10-28
Кино Красотка Mr. Hollister 1990-03-23
Series Dream On Unknown 1990-07-08
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Кино Almost an Angel Teller 1990-12-21
Series One Night Stand Unknown 1989-02-15
Кино Замёрзший Plumber #2 1989-03-03
Series Сайнфелд Unknown 1989-07-05
Series Fame Unknown 1982-01-07