Image of Ellen Pompeo

Ellen Pompeo

From Wikipedia, the free encyclopedia. Ellen Kathleen Pompeo is an American actress, known for playing the series protagonist, Meredith Grey, on the ABC medical drama Grey's Anatomy. In 2011, she was named the ninth highest paid television actress, earning $7 million. In 2012, she was named the eighth highest paid television actress, earning $9 million. She has extended her contract for 2 more years which would have her involved with the show until the 10th season. Description above from the Wikipedia article Ellen Pompeo, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 10, 1969 в Everett, USA
Кино / ТВ Кредиты:
20
Впервые появился:
на series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли 1983-04-04
Последний проект:
Series Анатомия страсти 2005-03-27
Известный в фильмах
Poster of Анатомия страсти
Poster of Поймай меня, если сможешь
Poster of Друзья
Poster of Закон и порядок
Фильмография
Кино Life of the Party Phoebe Elgin 2005-01-01
Series Анатомия страсти Dr. Meredith Grey 2005-03-27
Кино Art Heist Sandra Walker 2004-01-01
Кино Сорвиголова Karen Page 2003-02-14
Кино Старая закалка Nicole 2003-02-21
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Undermind Flynn 2003-04-13
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Кино Миля лунного света Bertie Knox 2002-09-09
Кино Поймай меня, если сможешь Marci 2002-12-25
Series The Job Unknown 2001-03-14
Кино In the Weeds Martha 2000-06-11
Series Strong Medicine Unknown 2000-07-23
Series Strangers with Candy Unknown 1999-04-07
Кино Coming Soon Upset Girl 1999-06-08
Series Будь собой Unknown 1999-09-08
Series Друзья Missy Goldberg 1994-09-22
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04