Image of James Pickens Jr.

James Pickens Jr.

James Pickens, Jr. (born October 26, 1954) is an American actor. He is best known for his starring role as Dr. Richard Webber on the ABC drama television series Grey's Anatomy, and for his supporting role as Deputy Director Alvin Kersh on later seasons of the Fox Network science fiction series The X-Files. Description above from the Wikipedia article James Pickens, Jr., licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.​


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 26, 1954 в Cleveland - Ohio - USA
Кино / ТВ Кредиты:
42
Впервые появился:
на series Другой мир 1964-05-04
Последний проект:
Кино 42 2013-04-12
Известный в фильмах
Poster of 42
Poster of Анатомия страсти
Poster of Клиент всегда мертв
Poster of Сайнфелд
Фильмография
Кино 42 Mr. Brock 2013-04-12
Кино 8 Dr. Gary Segura 2012-03-03
Кино Просто Райт Lloyd Wright 2010-05-14
Series Частная практика Unknown 2007-09-26
Series Анатомия страсти Dr. Richard Webber 2005-03-27
Кино White Rush Denny 2003-01-01
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series The Lyon's Den 2003-09-28
Кино Home Room Principal Robbins 2002-04-12
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series MDs Unknown 2002-09-25
Series Клиент всегда мертв Unknown 2001-06-03
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Series Восточный парк Unknown 2000-10-07
Кино A Slight Case of Murder Detective Larry Gray 1999-09-19
Series Семейный закон Unknown 1999-09-20
Кино Высоты свободы Sylvia's Father 1999-11-17
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Кино Булворт Uncle David 1998-05-15
Кино Сфера O.S.S.A. Instructor 1998-02-13
Кино How Stella Got Her Groove Back Walter Payne 1998-08-14
Series Any Day Now Unknown 1998-08-18
Series Фирменный рецепт Unknown 1998-11-02
Series Brooklyn South Unknown 1997-09-22
Series Практика Unknown 1997-03-04
Кино Человек-ракета Ben Stevens 1997-10-10
Series Притворщик Unknown 1996-09-19
Series Dangerous Minds Unknown 1996-09-30
Series Военно-юридическая служба Unknown 1995-09-23
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Кино Boiling Point Prison Officer 1993-04-16
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Series Секретные материалы Alvin Kersh 1993-09-10
Кино Нарушение территории Police Officer Reese 1992-12-25
Series Беверли-Хиллз 90210 Unknown 1990-10-04
Series Сайнфелд Unknown 1989-07-05
Series Doogie Howser, M.D. Unknown 1989-09-19
Series Roseanne Unknown 1988-10-18
Series Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Другой мир 1964-05-04