Image of Rene Russo

Rene Russo

From Wikipedia, the free encyclopedia. Rene Marie Russo (born February 17, 1954) is an American film actress and former model. Description above from the Wikipedia article Rene Russo, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 17, 1954 в Burbank - California - USA
Кино / ТВ Кредиты:
32
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Series The Directors 2016
Известный в фильмах
Poster of Тор 2: Царство тьмы
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Большие неприятности
Poster of Смертельное оружие 4
Фильмография
Series The Directors Unknown 2016
Кино Стажер Fiona 2015-09-24
Кино Frank and Cindy Cindy Brown 2015-06-16
Кино The Intern None 2015-09-25
Кино Стрингер Nina Romina 2014-10-23
Кино Тор 2: Царство тьмы Frigga 2013-10-29
Кино Thor: The Dark World Frigga 2013-11-08
Кино Тор Frigga 2011-04-21
Кино Твои, мои и наши Helen North 2005-11-23
Кино Деньги на двоих Toni Morrow 2005-10-07
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Шоу начинается Chase Renzi 2002-03-14
Кино Большие неприятности Anna Herk 2002-04-05
Кино Приключения Рокки и Буллвинкля Natasha 2000-06-30
Кино Афёра Томаса Крауна Catherine Banning 1999-08-06
Кино Смертельное оружие 4 Lorna Cole 1998-07-10
Кино Buddy Mrs. Gertrude 'Trudy' Lintz 1997-06-06
Кино Жестяной кубок Dr. Molly Griswold 1996-08-16
Кино Выкуп Katherine Mullen 1996-11-08
Кино Эпидемия Robby Keough 1995-03-10
Кино Достать коротышку Karen Flores 1995-10-20
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Кино На линии огня Secret Service Agent Lilly Raines 1993-07-08
Кино Корпорация «Бессмертие» Julie Redlund 1992-01-17
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Смертельное оружие 3 Lorna Cole 1992-05-15
Кино One Good Cop Rita Lewis 1991-05-03
Кино Мистер Судьба Cindy Jo Bumpers/Burrows 1990-10-12
Кино Высшая лига Lynn Wells 1989-02-16
Series Sable Eden Kendell 1987-11-07
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18