Image of Rodrigo Santoro

Rodrigo Santoro

Rodrigo Junqueira dos Reis Santoro is a Brazilian actor. He has appeared in many successful movies, including Brainstorm (2001), Carandiru (2003), 300 (2007), Che (2008), I Love You Phillip Morris (2009) and Rio (2011). He was also a series regular on the Television series Lost portraying the character Paulo.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 22, 1975 в Petrópolis, Rio de Janeiro, Brazil
Кино / ТВ Кредиты:
45
Впервые появился:
на movie O Trapalhão e a Luz Azul 1999-04-18
Последний проект:
Series Estrela-Guia 2017
Известный в фильмах
Poster of 300 спартанцев: Расцвет империи
Poster of 300
Poster of 300 спартанцев
Poster of Остаться в живых
Фильмография
Series Estrela-Guia Carlos Charles Pimenta 2017
Series Explode Coração Unknown 2017
Series Mulheres Apaixonadas Diogo Ribeiro Alves Nogueira 2017
Кино Бен-Гур Jésus Christ 2016-08-17
Кино Пеле: Рождение легенды 2016-05-06
Series Мир Дикого Запада Hector Escaton 2016-10-02
Кино Фокус Garriga 2015-02-25
Кино Focus Garriga 2015-02-27
Кино Джейн берет ружье Fitchum 2015-12-31
Кино 33 Laurence Golborne 2015-08-06
Кино 300 спартанцев: Расцвет империи Xerxes 2014-03-05
Кино 300: Rise of an Empire Xerxes 2014-03-07
Кино Рио 2 Tulio (voice) 2014-03-19
Кино Рио, я люблю тебя Ele (segment "Pas de Deux") 2014-09-12
Кино Возвращение героя Frank Martinez 2013-01-12
Кино Rio 2096: A Story of Love and Fury Piatã / Junior 2013-03-07
Series Hilda Furacão Frei Malthus 2013-11-19
Кино Kings & Rats Roni Rato 2012-02-17
Кино Элено Heleno de Freitas 2012-03-29
Кино What to Expect When You're Expecting Alex 2012-05-18
Кино Хемингуэй и Геллхорн Zarra 2012-08-27
Кино Чего ждать, когда ждёшь ребёнка Alex 2012-05-17
Кино Homens de Bem Ciba 2011-01-01
Кино Там обитают драконы Oriol 2011-03-25
Кино My Country Marcos 2011-11-07
Кино Рио Tulio (voice) 2011-04-03
Кино Че: Часть вторая Raúl Castro 2009-01-24
Кино Я люблю тебя, Филлип Моррис Jimmy 2009-01-18
Кино Школа выживания выпускников David Santiago 2009-08-21
Кино Красный пояс Bruno Silva 2008-04-07
Кино Lion's Den Ramiro 2008-05-29
Кино Slightly Out of Tune Joaquim (young) / Antonio Goldfaber 2008-08-29
Кино Че: Часть первая. Аргентинец Raúl Castro 2008-09-05
Кино 300 Xerxes 2007-03-09
Кино Not by Chance Pedro 2007-06-07
Кино 300 спартанцев Xerxes 2006-12-09
Series Остаться в живых Paulo 2004-09-22
Кино Owner of the Story Young Luiz Cláudio 2004-10-01
Кино The Roman Spring of Mrs. Stone Young Man 2003-05-04
Кино Carandiru Lady Di 2003-03-21
Кино Ангелы Чарли 2: Только вперед Randy Emmers 2003-06-27
Кино Реальная любовь Karl 2003-09-07
Кино Brainstorm Wilson Souza Neto 2001-06-22
Кино Последнее солнце Tonho 2001-12-12
Кино O Trapalhão e a Luz Azul 1999-04-18