Image of Ken Davitian

Ken Davitian

From Wikipedia, the free encyclopedia. Kenneth "Ken" Davitian (born June 19, 1953) is an American actor who is best known for his role as Borat's producer (Azamat Bagatov) in the 2006 comedy film Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, in which he speaks the Eastern dialect of Armenian throughout the film. Description above from the Wikipedia article Ken Davitian, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.​


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 19, 1953 в Los Angeles, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
31
Впервые появился:
на series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Последний проект:
Кино Его собачье дело 2017-06-08
Известный в фильмах
Poster of Блондинка в эфире
Poster of Говорящая с призраками
Poster of Юристы Бостона
Poster of Клиент всегда мертв
Фильмография
Кино Его собачье дело Yuri 2017-06-08
Кино Ничтожный Wexler 2014-04-18
Кино Блондинка в эфире Cab Driver 2014-05-02
Кино Abstraction Jacob Sarian 2013-09-08
Кино Притворись моим мужем Vadik Nikitin 2011-04-03
Кино Артист Pawnbroker 2011-05-15
Кино Исчезновение Father Salinas 2009-09-11
Кино Stone & Ed Senor Gordo 2008-01-08
Кино Знакомство со спартанцами Xerxes 2008-01-24
Кино Блюзмены Ardesh Kezian 2008-11-07
Кино Float Vahig Manoogian 2008-10-26
Series Чак Uncle Bernie 2007-09-24
Кино Борат Azamat Bagatov 2006-11-01
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Boomtown Unknown 2002-09-29
Кино Мэй Foreign Doctor 2002-01-13
Series Щит Unknown 2002-03-12
Series Женская бригада Unknown 2001-01-07
Series Клиент всегда мертв Unknown 2001-06-03
Series Strong Medicine Unknown 2000-07-23
Кино Virgins of Sherwood Forest Manny / Friar Tuck (as John Lopez) 2000-07-11
Series Девочки Гилмор Unknown 2000-10-05
Series Фирменный рецепт Unknown 1998-11-02
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Молчание ветчины Luciano Pavarotti 1994-03-11
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Кино Frogtown II Bud 1992-11-03
Кино Maximum Force Fat Man 1992-10-07
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24