Image of Rosamund Pike

Rosamund Pike

Rosamund Mary Elizabeth Pike (born 27 January 1979) is an English actress. Her film roles include villainous Bond girl Miranda Frost in Die Another Day, Jane Bennet in Pride and Prejudice, Maggie Greer in Surrogates, Helen in An Education and Miriam Grant-Panofsky in Barney's Version. Description above from the Wikipedia article Rosamund Pike, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 28, 1979 в Hammersmith - London - England - UK
Кино / ТВ Кредиты:
41
Впервые появился:
на movie French Window
Последний проект:
Кино Между нами горы 2017-10-05
Известный в фильмах
Poster of Воспитание чувств
Poster of Дум
Poster of Гордость и предубеждение
Poster of 007: Умри, но не сейчас
Фильмография
Кино The Bends Helen 2018
Кино French Window 2018
Кино The Deep Blue Good-By 2018
Кино Мозг Гиммлера зовется Гейдрихом Lina Heydrich 2017-05-25
Кино Hostiles Rosalie Quaid 2017-09-11
Кино Между нами горы Ashley Knox 2017-10-05
Кино A United Kingdom Ruth Williams-Khama 2016-11-25
Кино Вернуть отправителю Miranda Wells 2015-05-31
Кино Исчезнувшая Amy Dunne 2014-10-01
Кино Каникулы мечты Abi McLeod 2014-09-26
Кино Путешествие Гектора в поисках счастья Clara 2014-08-14
Кино Долгое падение Penny Chambers 2014-03-20
Кино Армагеддец Sam Chamberlain 2013-07-18
Кино Дьявол, которого ты знаешь Zoe Hughes 2013-07-09
Кино Гнев титанов Andromeda 2012-03-27
Кино Джек Ричер Helen Rodin 2012-12-20
Кино Everything or Nothing Herself 2012-10-05
Кино The Organ Grinder's Monkey Rochelle 2011-06-06
Кино Большой год Jessica Bostick 2011-10-13
Кино Агент Джонни Инглиш: Перезагрузка Kate Sumner 2011-09-15
Кино Горящие пальмы Dedra Davenport 2010-04-23
Кино Сапоги на Уайтхолле Daisy (voice) 2010-10-08
Кино Сделано в Дагенхэме Lisa Hopkins 2010-09-11
Кино По версии Барни Miriam Grant-Panofsky 2010-10-26
Кино Freefall Anna 2009-07-13
Кино Суррогаты Maggie Greer 2009-09-24
Кино Воспитание чувств Helen 2009-10-29
Кино Осколки Alex 2007-09-06
Кино Перелом Nikki Gardner 2007-04-20
Кино Дум Samantha Grimm 2005-10-20
Кино Гордость и предубеждение Jane Bennet 2005-09-16
Кино Распутник Elizabeth Malet 2004-09-16
Кино Ha-Aretz Hamuvtachat Rose 2004-04-11
Кино 007: Умри, но не сейчас Miranda Frost 2002-11-17
Кино Bond Girls Are Forever Herself 2002-11-06
Series Война Фойла Unknown 2002-10-27
Кино Love in a Cold Climate Fanny 2001-02-04
Series Love in a Cold Climate Fanny 2001-02-04
Кино Wives and Daughters Lady Harriet Cumnor 1999-11-28
Series Wives and Daughters Lady Harriet Cumnor 1999-11-28
Кино A Rather English Marriage Celia 1998-12-30