Image of Jenna Fischer

Jenna Fischer

From Wikipedia, the free encyclopedia Regina Marie "Jenna" Fischer (born March 7, 1974) is an American actress. She is most widely known for her Emmy-nominated portrayal of Pam Halpert (née Beesly) on the NBC situation comedy and mockumentary The Office, and has also appeared in several films, including Blades of Glory, Walk Hard: The Dewey Cox Story and The Promotion. Description above from the Wikipedia article Jenna Fischer, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Mar 7, 1974 в Ft. Wayne, Indiana, USA
Кино / ТВ Кредиты:
37
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Series Ты, я и конец света 2015-09-30
Известный в фильмах
Poster of Безбрачная неделя
Poster of Слизняк
Poster of Офис
Poster of Клиент всегда мертв
Фильмография
Series Ты, я и конец света Rhonda McNeil 2015-09-30
Кино Kiss Me Vera 2015-08-29
Кино Ты здесь? Alli 2013-09-07
Кино Гигантский механический человек Janice 2012-04-27
Кино Безбрачная неделя Maggie Mills 2011-02-25
Кино Threat Level Midnight: The Movie (A Michael Scott Joint) Sandra 2011-02-17
Кино A Little Help Laura 2010-07-22
Кино Сексоголик Susan 2009-09-07
Кино Повышение Jen Stauber 2008-06-06
Кино Лезвия славы: Звездуны на льду Katie Van Waldenberg 2007-03-30
Кино Братья Соломон Michelle 2007-09-07
Кино Взлеты и падения: История Дьюи Кокса Darlene Madison 2007-12-21
Кино Слизняк Shelby 2006-03-31
Series Студия 60 на Сансет Стрип Unknown 2006-09-18
Кино Lucky 13 Sorority Girl 1 2005-01-02
Series Офис Pam Halpert 2005-03-24
Кино Сорокалетний девственник Woman #1 (uncredited) 2005-08-11
Кино Герой месяца Whisper 2004-01-17
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино LolliLove Jenna 2004-11-21
Кино Doggie Tails, Vol. 1: Lucky's First Sleep-Over Kelsey 2003-01-01
Series Сваха Unknown 2003-09-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Melvin Goes to Dinner 2003-12-04
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series E! Live From the Red Carpet Herself 2002-01-13
Series Всё лучшее в тебе Unknown 2002-09-20
Series Клиент всегда мертв Unknown 2001-06-03
Series Off Centre Unknown 2001-10-14
Series Undeclared Unknown 2001-09-25
Кино The Specials College Girl 2000-09-22
Series Шоу 70−х Unknown 1998-08-23
Series Крученый город Unknown 1996-09-17
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Сегодня Unknown 1952-01-14