Image of Maria Bello

Maria Bello

Maria Elena Bello (born April 18, 1967,  height 5' 5" (1,65 m))  is an American actress and singer. Started her acting career in small off-Broadway plays, such as "The Killer Inside Me", "Small Town Gals with Big Problems" and "Urban Planning".  Bello’s big break came when producers Kerry Lenhart and John J. Sakmar cast her as Mrs. Smith in the spy show “Mr. & Mrs. Smith”. She is best known for her appearances in the movies “Coyote Ugly”, “The Jane Austen Book Club”, “Thank You for Smoking”, ”A History of Violence”, and “The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor”.  For television she is best known for her role as Dr. Anna Del Amico on the NBC medical drama ER. Bello has a son named Jackson Blue (born 2001) with former long-time boyfriend Dan McDermott. In July 2008, she became engaged to musician Bryn Mooser; As of 2010 Maria Bello and Bryn Mooser are no longer together.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 18, 1967 в Norristown - Pennsylvania - USA
Кино / ТВ Кредиты:
55
Впервые появился:
на series The Commish 1991-09-28
Последний проект:
Кино Макс Стил 2016-10-14
Известный в фильмах
Poster of Prime Suspect
Poster of Желтый платочек счастья
Poster of The Sisters
Poster of Закон и порядок. Специальный корпус
Фильмография
Series Cubed Unknown 2016
Кино Макс Стил Molly McGrath 2016-10-14
Кино 5-я волна Sergeant Reznik 2016-01-14
Кино Подтверждение Bonnie 2016-03-18
Кино И гаснет свет... Sophie 2016-07-21
Кино Тренер Cheryl White 2015-02-20
Кино Последний обряд Dr. Elizabeth Klein 2015-02-12
Кино Bravetown 2015-05-08
Кино Громила Tess Thorne 2014-10-18
Кино Одноклассники 2 Sally Lamonsoff 2013-07-11
Кино Третья персона Theresa 2013-09-09
Кино Пленницы Grace Dover 2013-09-18
Кино Femme Herself 2013-09-21
Series Контакт Lucy Robbins 2012-01-25
Series Prime Suspect Jane Timoney 2011-09-22
Кино Захват Lorraine Burton 2011-11-22
Кино Погоня Mara Harper 2011-09-22
Кино Beautiful Boy Kate Carroll 2010-09-12
Кино Одноклассники Sally Lamonsoff 2010-06-24
Кино В компании мужчин Sally Wilcox 2010-10-21
Кино Частная жизнь Пиппы Ли Suky Sarkissian 2009-07-07
Кино Мумия: Гробница Императора Драконов Evelyn O’Connell 2008-07-01
Кино Скачивая Нэнси Nancy Stockwell 2008-01-21
Кино Как на ладони Gail Monahan 2008-09-12
Кино Желтый платочек счастья May 2008-12-17
Кино Выкуп Abby Randall 2007-07-27
Кино The Jane Austen Book Club Jocelyn 2007-09-09
Кино Фильм без рейтинга Herself - Actress in 'The Cooler' 2006-01-26
Кино Темные силы Adèle 2006-01-26
Кино Payback: Straight Up Rosie 2006-10-21
Кино Башни-близнецы Donna McLoughlin 2006-08-09
Кино Флика Nell McLaughlin 2006-10-20
Кино The Sisters Marcia Prior Glass 2005-04-23
Кино Нападение на 13-й участок Dr Alex Sabian 2005-01-19
Кино Оправданная жестокость Edie Stall 2005-09-23
Кино Здесь курят Polly Bailey 2005-09-05
Кино Тайное окно Amy Rainey 2004-03-12
Кино Silver City Nora Allardyce 2004-09-17
Кино Тормоз Natalie Belisario 2003-01-17
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино 100 Mile Rule Monica 2002-01-01
Кино Auto Focus Patricia Olson / Patrica Crane / Sigrid Valdis 2002-10-18
Кино Unknown Ruth Harkness 2001-06-09
Кино Duets Suzi Loomis 2000-09-09
Кино Бар «Гадкий койот» Lil 2000-07-30
Кино Расплата Rosie 1999-02-05
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Кино Вечная полночь Kitty 1998-09-12
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Unknown Mrs. Smith 1996-09-20
Series Nowhere Man Emily Noonan 1995-08-28
Series Misery Loves Company Joe's Former Film Student 1995-10-01
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Строго на юг Unknown 1994-09-22
Series The Commish Unknown 1991-09-28