Image of Julian McMahon

Julian McMahon

Julian Dana William McMahon is an australian actor and former fashion model. His best known roles are "Cole Turner" from the Warner Bros TV series "Charmed" and the role of plastic surgeon "Christian Troy" from the Emmy and Golden Globe-winning TV series "Nip/Tuck". 


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 27, 1968 в Sydney, New South Wales, Australia
Кино / ТВ Кредиты:
35
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Золотой глобус» 1944-01-20
Последний проект:
Кино Justice in a Smoking Gun 2016-02-25
Известный в фильмах
Poster of Ты - не ты
Poster of Цунами 3D
Poster of Части тела
Poster of Уилл и Грейс
Фильмография
Кино Justice in a Smoking Gun Thomas Brennan 2016-02-25
Кино Childhood's End Rupert Boyce 2015-12-14
Series Конец детства Dr. Rupert Boyce 2015-12-14
Кино Ты - не ты 2014-10-10
Кино Paranoia Miles Meechum 2013-08-16
Кино Паранойя Meechum 2013-08-14
Кино Цунами 3D Doyle 2012-09-05
Кино Лица в толпе Kerrest 2011-10-25
Кино РЭД VP Stanton 2010-10-13
Кино Предчувствие Jim Hanson 2007-02-08
Кино Prisoner Derek Plato 2007-01-01
Кино Фантастическая четверка: Вторжение Серебряного Серфера Victor von Doom / Doctor Doom 2007-06-13
Кино キャッチ ア ウェーブ Julia's mother 2006-04-29
Кино Фантастическая четвёрка Victor von Doom / Doctor Doom 2005-06-29
Кино Meet Market Hutch 2004-01-29
Series Части тела Christian Troy 2003-07-22
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Ричард и Джуди Unknown 2001-11-26
Series Good Day Live Unknown 2001-09-17
Кино Another Day David 2001-12-04
Series Revealed with Jules Asner Unknown 2001-12-01
Кино Навязчивый сон George 2000-09-08
Series Зачарованные Cole Turner 1998-10-07
Series Уилл и Грейс Guy 1998-09-21
Кино Magenta Michael Walsh 1997-01-01
Series EP Daily Unknown 1997-09-01
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Профайлер Det. John Grant 1996-09-21
Кино Wet and Wild Summer Mick Dooley 1992-06-21
Series The Power, The Passion Kane Edmonds 1989-03-20
Series Home and Away Ben Lucini 1988-01-17
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Другой мир Ian Rain 1964-05-04
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20