Image of Isaiah Washington

Isaiah Washington

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Isaiah Washington IV (born August 3, 1963) is an American actor. A veteran of several Spike Lee films, Washington is best known for his role as Dr. Preston Burke on the ABC medical drama Grey's Anatomy


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 3, 1963 в Houston - Texas - USA
Кино / ТВ Кредиты:
48
Впервые появился:
на series Закон и порядок 1990-09-13
Последний проект:
Кино Yefon 2015-01-16
Известный в фильмах
Poster of Анатомия страсти
Poster of Настоящее преступление
Poster of Always Outnumbered
Poster of Закон и порядок
Фильмография
Кино Yefon Boma 2015-01-16
Кино Blackbird Lance Rousseau 2014-02-16
Series Сотня Chancellor Thelonious Jaha 2014-03-19
Кино Каприз черничного цвета John Allen Muhammad 2013-09-12
Кино Doctor Bello 2013-02-22
Кино They Die by Dawn Ben Hodges 2013-09-20
Кино Пойти за сестёр Vernell 2013-11-08
Кино Новая попытка Кейт МакКолл Wilson George 2013-11-28
Кино The Undershepherd L.C. 2012-02-15
Кино Suddenly Single Sylvester Stone 2012-09-04
Кино Area Q Thomas Mathews 2012-04-13
Series Биобаба Antonio Pope 2007-09-26
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Кино Шаг вперёд Malcolm 2006-08-11
Кино Магнаты Homer 2005-02-06
Series Анатомия страсти Dr. Preston Burke 2005-03-27
Кино Дикость 2 Terence Bridge 2004-03-06
Кино Мертвые пташки Todd 2004-01-01
Кино This Girl's Life Shane 2004-12-03
Кино Trois 3: The Escort 2004-12-28
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Hood Rat Max 2003-04-09
Кино Голливудские копы Antoine Sartain 2003-06-09
Кино Добро пожаловать в Коллинвуд Leon 2002-05-24
Кино Корабль-призрак Greer 2002-10-25
Кино Сквозные ранения George Clark 2001-03-13
Кино Dancing in September George Washington 2001-02-03
Кино Ромео должен умереть Mac 2000-03-20
Кино Kin Stone 2000-07-05
Series Soul Food Unknown 2000-06-28
Кино A Texas Funeral Walter 1999-01-01
Кино Настоящее преступление Frank Louis Beechum 1999-03-19
Кино Always Outnumbered Wilfred 1998-03-21
Кино Вне поля зрения Kenneth 1998-06-26
Кино Mixing Nia Lewis 1998-04-26
Кино Булворт Darnell 1998-05-15
Кино Love Jones Savon Garrison 1997-03-14
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Mr. and Mrs. Loving Blue 1996-03-13
Кино Get on the Bus Kyle 1996-10-16
Кино Девушка №6 Shoplifter 1996-03-22
Кино Clockers Victor Dunham 1995-09-15
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Кино Crooklyn Vic 1994-05-13
Series Полицейские под прикрытием Unknown 1994-09-08
Series Убойный отдел Unknown 1993-01-31
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13