Image of Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland  (born 21 December 1966) is a British-Canadian actor, producer and director, best known for his portrayal of Jack Bauer on the Fox thriller drama series 24. He has won an Emmy Award and Golden Globe award. He is the son of Canadian actors Donald Sutherland and Shirley Douglas. Description above from the Wikipedia article Kiefer Sutherland, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 21, 1966 в London, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
98
Впервые появился:
на series Субботним вечером в прямом эфире 1975-10-11
Последний проект:
Series Последний кандидат 2016-09-21
Известный в фильмах
Poster of Монстры против пришельцев
Poster of 24 часа
Poster of Гриффины
Poster of Симпсоны
Фильмография
Кино Образцовый самец 2 2016-02-06
Series Последний кандидат Tom Kirkman 2016-09-21
Кино Заброшенный John Henry Clayton 2015-09-16
Кино Помпеи Corvus 2014-02-18
Кино Твин Пикс: Вырезанные сцены Agent Sam Stanley 2014-07-29
Кино Фундаменталист поневоле Jim 2013-03-17
Series Контакт Martin Bohm 2012-01-25
Series The Confession The Confessor 2011-03-28
Кино Меланхолия John 2011-05-26
Кино Исповедь The Confessor 2011-07-01
Кино Монстры против Пришельцев: Ночь живых морковок General W.R. Monger (voice) 2011-10-13
Кино Мармадюк Bosco (voice) 2010-06-04
Кино Love Shines Himself 2010-10-08
Кино Двенадцать Narrator (voice) 2010-07-30
Кино Монстры против пришельцев General W.R. Monger (voice) 2009-03-19
Кино Монстры против Пришельцев: Большой отрыв БОБа General W.R. Monger 2009-09-30
Кино Монстры против Пришельцев: Нападение тыкв-мутантов General W.R. Monger (voice) 2009-10-28
Кино Дрэгонлэнс: Драконы осенних сумерек Raistlin Majere (Voice) 2008-01-15
Series Free Radio Unknown 2008-02-03
Кино Зеркала Ben Carson 2008-08-15
Кино 24: Искупление Jack Bauer 2008-11-23
Кино Большое путешествие Samson (voice) 2006-03-06
Кино I Trust You to Kill Me 2006-07-01
Кино Охранник David Breckinridge 2006-04-19
Кино River Queen Doyle 2005-09-12
Кино Забирая жизни Christopher Hart 2004-03-19
Series В прямом эфире с Райаном Сикрестом Unknown 2004-01-01
Кино NASCAR: The IMAX Experience Narrator (voice) 2004-03-12
Кино Paradise Found Paul Gauguin 2003-01-01
Кино Behind the Red Door Roy 2003-01-12
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Земля до начала времен 10: Великая миграция Bron 2003-12-02
Кино По ту сторону закона Pally 2002-07-23
Кино Desert Saints Arthur Banks 2002-03-10
Series Американский идол: Поиск суперзвезды Unknown 2002-06-11
Кино Cowboy Up Hank Braxton 2002-09-03
Кино Телефонная будка The Caller 2002-09-09
Кино Последняя война Lt. Jim 'Yanker' Reardon 2001-09-02
Series 24 часа Jack Bauer 2001-11-06
Кино Beat William S. Burroughs 2000-01-29
Кино Picking Up the Pieces Officer Bobo 2000-05-26
Кино The Right Temptation Michael Farrow-Smith 2000-08-19
Кино Walking the Tracks: The Summer of 'Stand by Me' Himself 2000-08-29
Series Гриффины Jack Bauer (archive footage) 1999-01-31
Кино Woman Wanted Wendell Goddard 1999-08-14
Кино After Alice 1999-10-28
Кино A Soldier's Sweetheart Rat Kiley 1998-06-09
Кино Тёмный город Dr. Daniel P. Schreber 1998-02-27
Кино Разрыв John Box 1998-08-20
Кино Ground Control Jack Harris 1998-08-26
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Truth or Consequences, N.M. Curtis Freley 1997-01-01
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Hourglass uncredited 1996-01-30
Кино Duke of Groove 1996-05-07
Кино Eye for an Eye Robert Doob 1996-01-12
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино The Last Days of Frankie the Fly Joey 1996-10-24
Кино Шоссе Bob Wolverton 1996-08-23
Кино Время убивать Freddie Lee Cobb 1996-07-24
Кино Армитаж: Полиматрица Ross Sylibus 1996-06-25
Кино Teresa's Tattoo Roadblock Officer (uncredited) 1994-03-15
Кино The Cowboy Way Sonny Gilstrap 1994-06-03
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Кино Исчезновение Jeff Harriman 1993-02-05
Кино Last Light Denver Bayliss 1993-08-22
Кино Три мушкетера Athos 1993-11-11
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Article 99 Dr. Peter Morgan 1992-03-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Несколько хороших парней Lt. Jonathan Kendrick 1992-12-11
Кино Твин Пикс: Сквозь огонь Sam Stanley 1992-06-03
Кино Принц Щелкунчик Nutcracker Prince (voice) 1990-01-01
Кино Взгляд в прошлое John Buckner 1990-02-02
Кино Коматозники Nelson 1990-08-09
Кино Chicago Joe and the Showgirl Karl Hulten 1990-05-16
Кино Молодые Стрелки 2 Josiah Gordon 'Doc' Scurlock 1990-08-01
Кино Под прикрытием Buster McHenry 1989-06-02
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Кино Яркие огни, большой город Tad Allagash 1988-04-01
Кино Молодые стрелки Josiah Gordon 'Doc' Scurlock 1988-08-12
Series Это утро Unknown 1988-10-03
Кино 1969 Scott Clifton Denny 1988-08-18
Кино The Killing Time The Stranger 1987-01-01
Кино Пропащие ребята David 1987-07-31
Кино Promised Land Danny 'Senator' Rivers 1987-09-01
Кино Crazy Moon Brooks 1987-12-11
Кино Trapped In Silence Kevin Richter 1986-05-11
Кино В упор Tim 1986-04-18
Кино Братство справедливости Victor 1986-05-18
Кино Останься со мной Ace Merrill 1986-08-22
Series Удивительные истории Unknown 1985-09-29
Кино The Bay Boy Donald Campbell 1984-09-06
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Кино Max Dugan Returns Bill 1983-03-25
Series Воган Unknown 1982-05-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11