Image of Michael Wincott

Michael Wincott

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Michael Anthony Claudio Wincott (born January 21, 1958) is a Canadian actor. Description above from the Wikipedia article Michael Wincott, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 21, 1958 в Toronto, Ontario, Canada
Кино / ТВ Кредиты:
37
Впервые появился:
на movie Wild Horse Hank 1979-01-01
Последний проект:
Кино Призрак в доспехах 2017-03-29
Известный в фильмах
Poster of Хичкок
Poster of Граф Монте-Кристо
Poster of 24 часа
Poster of Три мушкетера
Фильмография
Кино Призрак в доспехах Dr. Osmund 2017-03-29
Кино Рыцарь кубков Herb 2015-02-08
Кино Заброшенный Dave Turner 2015-09-16
Кино Grand Street Reuben 2014-05-02
Кино The Girl from Nagasaki Goro 2013-11-11
Кино Хичкок Ed Gein 2012-11-22
Кино Одинокое место для смерти Anthony Greenglass 2009-01-01
Кино Однажды в Голливуде Jeremy Brunell 2008-10-17
Кино Водопад Ангела Hayes 2006-09-13
Кино The Assassination of Richard Nixon Julius Bicke 2004-05-17
Кино Граф Монте-Кристо Armand Dorleac 2002-01-23
Кино Планета сокровищ Scroop (voice) 2002-11-26
Кино И пришел паук Garry Sone 2001-04-06
Кино The Red Phone - Manhunt 2001-11-10
Series 24 часа Adrian Cross 2001-11-06
Кино Before Night Falls Herberto Zorilla Ochoa 2000-09-03
Кино Gunshy Frankie McGregor 1998-03-06
Кино Городская полиция Michael Korda 1997-01-16
Кино Чужой: Воскрешение Frank Elgyn 1997-11-12
Кино Basquiat Rene Ricard 1996-08-09
Кино Странные дни Philo Gant 1995-10-13
Кино Мертвец Conway Twill 1995-12-23
Кино Ворон Top Dollar 1994-05-11
Кино Ромео истекает кровью Sal 1993-09-13
Кино Три мушкетера Rochefort 1993-11-11
Кино 1492: Завоевание рая Adrian de Moxica 1992-10-09
Кино Дорз Paul Rothchild 1991-03-01
Кино Робин Гуд: Принц воров Guy of Gisborne 1991-06-14
Кино Bloodhounds of Broadway Soupy Mike 1989-11-03
Кино Рождённый четвёртого июля Vet - Villa Dulce 1989-12-20
Series Криминальная история Unknown 1986-09-18
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16
Кино Curtains Matthew 1983-03-04
Кино Ticket to Heaven Gerry 1981-09-10
Кино Nothing Personal Peter 1980-03-28
Кино Wild Horse Hank Charlie Connors 1979-01-01