Image of Dan Stevens

Dan Stevens

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Daniel Jonathan Stevens (born 10 October 1982) is a British actor. Description above from the Wikipedia article Dan Stevens, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 10, 1982 в Croydon, Surrey, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
23
Впервые появился:
на series Frankenstein 2004-10-05
Последний проект:
Кино Билет 2017-04-07
Известный в фильмах
Poster of Ночь в музее: Секрет гробницы
Poster of Прогулка среди могил
Poster of Аббатство Даунтон
Poster of Dracula
Фильмография
Series Легион David Haller / Legion 2017-02-08
Кино Красавица и чудовище Beast 2017-03-16
Кино Моя девушка – монстр Tim 2017-04-06
Кино Билет James 2017-04-07
Кино В активном поиске 2016-01-21
Кино Преступная деятельность Noah 2015-11-20
Кино Сапожник Emiliano 2014-09-11
Кино Гость David 2014-09-17
Кино Прогулка среди могил Kenny Kristo 2014-09-18
Кино Ночь в музее: Секрет гробницы Sir Lancelot 2014-12-17
Кино Лето в феврале Gilbert Evans 2013-06-13
Кино Пятая власть Ian Katz 2013-10-11
Кино Вампирши Joey 2012-08-25
Series Аббатство Даунтон Matthew Crawley 2010-09-26
Кино The Turn of the Screw Dr. Fisher 2009-12-30
Кино Hilde David Cameron 2009-03-11
Кино Разум и чувства Edward Ferrars 2008-01-01
Series Sense and Sensibility Edward Ferrars 2008-01-01
Кино Dracula Lord Holmwood 2006-12-28
Кино The Line of Beauty Nick Guest 2006-05-15
Series The Line of Beauty Nick Guest 2006-05-17
Series Frankenstein Henry 2004-10-05
Кино Frankenstein Henry 2004-10-05