Image of Paul Walker

Paul Walker

Paul William Walker IV (September 12, 1973 – November 30, 2013) was an American actor. He became well known in 1999 after his role in the hit film Varsity Blues. However, he was perhaps best known for starring as Brian O'Conner in The Fast and the Furious film series. His other films include Eight Below, Into the Blue, She's All That and Takers.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 12, 1973 в Glendale, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
46
Впервые появился:
на series CBS Schoolbreak Special 1980-04-19
Последний проект:
Series Expedition Great White 2016
Известный в фильмах
Poster of Форсаж 5
Poster of Флаги наших отцов
Poster of В ловушке времени
Poster of Ничего себе поездочка
Фильмография
Series Expedition Great White Unknown 2016
Кино Форсаж 7 Brian O'Conner 2015-04-01
Кино Furious 7 Brian O'Conner 2015-04-03
Кино 13-й район: Кирпичные особняки Damien Collier 2014-04-22
Кино Тачка №19 Michael Woods 2013-03-07
Кино Форсаж 6 Brian O'Conner 2013-05-06
Кино Побеждая время Nolan Hayes 2013-11-29
Кино Хроники ломбарда Raw Dog 2013-07-12
Кино Форсаж 5 Brian O'Conner 2011-04-20
Кино Мальчики-налетчики John Rahway 2010-08-26
Кино Форсаж 4 Brian O'Conner 2009-04-02
Кино Райский проект Ben Garvey 2008-10-21
Кино Подстава Tim Kearney 2007-07-23
Кино Stories USA 2007-11-10
Кино Беги без оглядки Joey Gazelle 2006-01-06
Кино Белый плен Jerry Shepard 2006-02-17
Кино Флаги наших отцов Sergeant Hank Hansen 2006-10-18
Кино Добро пожаловать в рай! Jared 2005-09-30
Кино Ноэль Mike 2004-11-12
Кино Двойной форсаж Brian O'Conner 2003-06-05
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Включай Турбонадув Brian O'Conner 2003-06-01
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино В ловушке времени Chris Johnston 2003-11-26
Кино Форсаж Brian O'Conner 2001-06-22
Кино Ничего себе поездочка Lewis Thomas 2001-10-05
Кино Черепа Caleb Mandrake 2000-03-31
Кино Varsity Blues Lance Harbor 1999-01-15
Кино Разрушенный дворец Jason 1999-08-13
Кино Это всё она Dean Sampson 1999-01-29
Кино Вместе с Дидлами Phil Deedle 1998-03-27
Кино Плезантвиль Skip Martin 1998-09-17
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series The Boys Are Back Jesse Hansen 1994-09-11
Кино Tammy and the T-Rex Michael 1994-12-28
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Series Heartbeat Unknown 1992-04-10
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series What a Dummy Rick 1990-09-29
Кино Запрограммированная убивать Jason 1987-04-05
Кино Monster in the Closet 'Professor' Bennett 1986-05-15
Series Throb Jeremy Beatty 1986-09-20
Series CBS Schoolbreak Special Dill 1984-01-23
Series Путь на небеса Unknown 1984-09-19
Series Charles in Charge Unknown 1984-10-03
Series CBS Schoolbreak Special Dill 1980-04-19