Image of Judy Reyes

Judy Reyes

From Wikipedia, the free encyclopedia. Judy Reyes (born November 5, 1967 in the Bronx, New York) is an American actress of Dominican heritage. She is best known for her portrayal of nurse Carla Espinosa on the TV comedy Scrubs.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 5, 1967 в The Bronx - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
22
Впервые появился:
на series Закон и порядок 1990-09-13
Последний проект:
Кино Сфера 2017-04-27
Известный в фильмах
Poster of Я – зомби
Poster of Касл
Poster of Клиника
Poster of Тюрьма «ОZ»
Фильмография
Кино Сфера Congresswoman Santos 2017-04-27
Series Я – зомби Lola Abano 2015-03-17
Series Девственница Dina Milagro 2014-10-13
Series Коварные горничные Zoila Diaz 2013-06-23
Кино The Pregnancy Project Juana Rodriguez 2012-01-28
Кино Gun Hill Road Angela 2011-08-05
Кино Нет мужчин – нет проблем Magnolia 2011-06-29
Series Касл Theresa Candela 2009-03-08
Series Hawthorne Unknown 2009-06-16
Кино Little Girl Lost: The Delimar Vera Story Luz Cuevas 2008-08-17
Кино The Poker Club Detective Patterson 2008-10-16
Кино It's a Very Merry Muppet Christmas Movie Nurse Carla Espinosa 2002-11-29
Series Клиника Carla Espinosa 2001-10-02
Кино King of the Jungle Lydia Morreto 2000-10-12
Series Madigan Men Unknown 2000-10-06
Series Клан Сопрано Unknown 1999-01-10
Series Третья смена Unknown 1999-09-23
Series Тюрьма «ОZ» Unknown 1997-07-12
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Умная собачка Блу Unknown 1996-09-08
Series Полицейские под прикрытием Unknown 1994-09-08
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13