Image of Susie Essman

Susie Essman

From Wikipedia, the free encyclopedia. Susan "Susie" Essman (born May 31, 1955) is an American stand-up comedian, actress, writer, television producer, and voice artist. She is best known for her role as Susie Greene on the HBO television sitcom Curb Your Enthusiasm. She is also well-known for her portrayal of "Mittens" in Bolt.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 31, 1955 в New York City - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
24
Впервые появился:
на series Kate & Allie 1984-03-19
Последний проект:
Series Голубая кровь 2010-09-24
Известный в фильмах
Poster of 8 out of 10 Cats
Poster of Ким Пять-с-плюсом
Poster of Взгляд
Poster of Закон и порядок
Фильмография
Кино Двойной КОПец Laura 2010-02-26
Series Время приключений Unknown 2010-04-05
Series Голубая кровь Judge Clarice Karl 2010-09-24
Кино Loving Leah Malka 2009-01-25
Кино Супер Рино Mittens (voice) 2009-03-21
Series Million Dollar Password Unknown 2008-06-01
Кино Comedy Central Roast of Bob Saget Himself 2008-08-17
Кино Вольт Mittens (voice) 2008-11-21
Series Better Half 2007-10-03
Кино Аристократы Herself 2005-01-01
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Кино Тот самый человек Lt. Rita Carbone 2005-09-08
Series 8 out of 10 Cats Unknown 2005-06-03
Series Ким Пять-с-плюсом Unknown 2002-06-07
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Series Умерь свой энтузиазм Susie Greene 2000-10-15
Series Король Квинса Unknown 1998-09-21
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Черепашки-ниндзя 2: Тайна изумрудного зелья Soho Woman 1991-03-22
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series One Night Stand Unknown 1989-02-15
Series Baby Boom 1988-09-10
Series Kate & Allie Unknown 1984-03-19