Image of Amy Madigan

Amy Madigan

Amy Marie Madigan (born September 11, 1950) is an American actress who is known for her role as Annie Kinsella in the 1989 film Field of Dreams and Iris Crowe in the HBO television series Carnivale. Description above from the Wikipedia article Amy Madigan, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 11, 1950 в Chicago - Illinois - USA
Кино / ТВ Кредиты:
61
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Кино Вне правил 2016-11-23
Известный в фильмах
Poster of За гранью
Poster of Мыслить как преступник
Poster of Анатомия страсти
Poster of Закон и порядок
Фильмография
Кино Вне правил Mrs. Bransford 2016-11-23
Кино Grey Lady Lola 2015-08-26
Кино Влюблённая Ширин Rachel 2014-03-14
Кино Фронтера Olivia 2014-07-31
Кино Спасательница Justine 2013-08-30
Кино Future Weather Greta 2012-04-29
Кино Вот я какой Principal Kelner 2011-04-01
Series Запрет 2011-10-02
Кино Virginia Mrs. Tipton 2010-05-18
Кино Единожды падший Rose 2010-11-02
Series The National Parks: America's Best Idea 2009-09-27
Series За гранью Unknown 2008-09-09
Кино Прощай, детка, прощай Bea McCready 2007-10-19
Series Saving Grace Unknown 2007-07-23
Кино Проживая зиму Lori Lansky 2006-02-07
Кино Murder on Pleasant Drive 2006-05-08
Series The Path to 9/11 2006-09-10
Кино The Path to 911 Colonel Raymond Malik 2006-09-10
Series Анатомия страсти Unknown 2005-03-27
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Кино The Ranch Mary Larkin 2004-07-05
Кино Admissions Martha Brighton 2004-10-16
Series Карнавал Iris Crowe 2003-09-14
Кино Поездка Горацио: Первые американские дорожные приключения Other voices 2003-10-06
Кино Проект Ларами 2002-01-10
Кино Mark Twain (voice) 2002-01-14
Кино Just a dream 2002-03-16
Кино A Time for Dancing Jackie Russell 2002-09-06
Кино The Sleepy Time Gal Maggie 2001-01-24
Кино Shot in the Heart Bessie Gilmore 2001-10-13
Кино Поллок Peggy Guggenheim 2000-09-06
Кино A Bright Shining Lie Mary Jane Vann 1998-01-01
Кино With Friends Like These... 1998-09-10
Кино Loved Brett Amerson 1997-10-31
Кино Female Perversions Madelyn Stephens 1996-01-22
Кино Riders of the Purple Sage Jane Withersteen 1996-01-21
Кино And Then There Was One Roxy Ventola 1994-03-09
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Crocodile Shoes 1994-11-10
Кино Темная половина Liz Beaumont 1993-04-23
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Кино The Donner Party voice 1992-10-28
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Кино Roe vs. Wade Sarah Weddington 1989-05-15
Кино Поле мечты Annie Kinsella 1989-04-21
Кино Дядюшка Бак Chanice Kobolowski 1989-08-16
Кино The Prince of Pennsylvania Carla Headlee 1988-01-01
Кино Nowhere to Hide Barbara Cutter 1987-07-17
Кино The Laundromat Deedee Johnson 1985-04-01
Кино Залив Аламо Glory 1985-04-03
Кино Twice in a Lifetime Sunny 1985-10-23
Кино Улицы В Огне McCoy 1984-06-01
Кино Место в сердце Viola Kelsey 1984-09-11
Кино Love Letters Wendy 1983-04-01
Кино На следующий день Alison Ransom 1983-11-20
Кино The Ambush Murders Molly Slavin 1982-01-05
Кино Love Child Terry Jean Moore 1982-10-15
Кино Crazy Times Marilyn 1981-04-09
Series Супруги Харт Unknown 1979-09-22
Series Калифорнийский дорожный патруль Unknown 1977-09-15
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18