Image of Alan Alda

Alan Alda

Alan Alda  (born January 28, 1936) is an American actor, director, screenwriter, and author. A six-time Emmy Award and Golden Globe Award winner, he is best known for his role as Hawkeye Pierce in the TV series MAS*H. He is currently a visiting professor at the Stony Brook University School of Journalism. Description above from the Wikipedia article Alan Alda, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 28, 1936 в New York City - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
75
Впервые появился:
на series The Emmy Awards 1949-01-25
Последний проект:
Series Хорас и Пит 2016-01-30
Известный в фильмах
Poster of Чёрный список
Poster of Как украсть небоскреб
Poster of Студия 30
Poster of Отчёт Колбера
Фильмография
Series Хорас и Пит Uncle Pete 2016-01-30
Series Kill Me If You Can Unknown 2016
Series 6 Rms Riv Vu Unknown 2016
Series Club Land Unknown 2016
Кино Дальняя дорога Ira Levinson 2015-04-09
Кино Шпионский мост Thomas Watters Jr. 2015-10-15
Кино 50 Children: The Rescue Mission of Mr. and Mrs. Kraus Narrator 2013-04-07
Series Чёрный список Fitch 2013-09-23
Кино Жажда странствий Carvin 2012-02-23
Кино Как украсть небоскреб Arthur Shaw 2011-11-02
Кино Behind the Burly Q Himself 2010-04-23
Series The Big C Dr. Atticus Sherman 2010-08-16
Кино В одно ухо влетело Uncle Rollie 2008-07-04
Кино Ничего, кроме правды Alan Burnside 2008-12-19
Кино Проблеск гениальности Gregory Lawson 2008-09-07
Series The Dame Edna Treatment Unknown 2007-03-17
Кино Воскрешая чемпиона Ralph Metz 2007-06-14
Series Студия 30 Unknown 2006-10-11
Series Отчёт Колбера Unknown 2005-10-17
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Авиатор Senator Ralph Owen Brewster 2004-12-17
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Good Day Live Unknown 2001-09-17
Кино Club Land Willie Walters 2001-04-08
Кино Чего хотят женщины Dan Wanamaker 2000-12-15
Series Западное крыло Arnold Vinick 1999-09-22
Кино Объект моего восхищения Sidney Miller 1998-04-17
Кино Безумный город Kevin Hollander 1997-11-07
Кино Murder at 1600 Jordan 1997-04-18
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Jake's Women 1996-01-02
Кино Не будите спящую собаку Richard Schlichting 1996-03-22
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Все говорят, что я люблю тебя Bob Danridge 1996-12-06
Кино Canadian Bacon U.S. President 1995-06-08
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Кино White Mile Dan Cutler 1994-05-21
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Кино Загадочное убийство в Манхэттэне Ted 1993-08-18
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино And the Band Played On Dr. Robert Gallo 1993-09-11
Кино Whispers in the Dark Leo Green 1992-08-06
Series Scientific American Frontiers 1990-10-01
Кино Betsy's Wedding Eddie Hopper 1990-06-22
Кино Преступления и проступки Lester 1989-10-13
Кино A New Life Steve Giardino 1988-03-25
Кино Sweet Liberty Michael Burgess 1986-05-14
Series Четыре сезона Unknown 1984-01-29
Кино MASH: Goodbye, Farewell and Amen Captain Benjamin Franklin Pierce 1983-02-28
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Кино The Four Seasons Jack Burroughs 1981-05-22
Кино The Seduction of Joe Tynan Joe Tynan 1979-08-17
Кино California Suite Bill Warren 1978-12-15
Кино В то же время, в следующем году George Peters 1978-04-23
Кино Kill Me If You Can Caryl W. Chessman 1977-09-25
Кино Free to Be… You and Me Himself 1974-03-11
Кино 6 Rms Riv Vu Paul Friedman 1974-03-17
Кино Isn't It Shocking? Dan 1973-10-02
Кино The Glass House Jonathon Paige 1972-02-04
Кино To Kill A Clown Maj. Evelyn Ritchie 1972-08-23
Кино Playmates Marshall Barnett 1972-10-04
Series Чёртова служба в госпитале МЭШ Hawkeye Pierce 1972-09-17
Кино The Mephisto Waltz Myles Clarkson 1971-04-09
Кино Jenny Delano 1970-01-02
Кино The Moonshine War John W. (Son) Martin 1970-06-30
Кино The Extraordinary Seaman Lt. j.g. Morton Krim 1969-12-11
Series Premiere Frank St. John 1968-07-01
Series Coronet Blue Clay 1967-05-29
Кино Gone Are the Days! Charlie Cotchipee 1963-08-09
Series The Nurses Dr. John Griffin 1962-09-27
Series Шоссе 66 Unknown 1960-10-07
Series Обнажённый город Unknown 1958-09-30
Series The Phil Silvers Show Carlyle Thompson III 1955-09-20
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series The Emmy Awards Unknown 1949-01-25